Английский не настолько хорошоий, мб лучше наш$
Я пока не употребляю
У тебя англ норм?
Или скинуть русскую версию медитации?
Мне помогло, я первый раз делал когда даже слезы катились
Английский не настолько хорошоий, мб лучше наш$
Я пока не употребляю
У тебя англ норм?
Тут вроде щас без $, только товаром$
Я пока не употребляю
У тебя англ норм?
Я как-то забросил инглиш, а такой потенциал былАнглийский не настолько хорошоий, мб лучше наш
Ну Крис писал в теме что 10$ естьТут вроде щас без $, только товаром
То на прокрут вродеНу Крис писал в теме что 10$ есть
Английский не настолько хорошоий, мб лучше наш
И тебе броуГарної ночі усім присутнім, а конкретно ти хто зі світлом
Спасибо)Повідомлення об'єднано автоматично:
Попробуй))
Тільки світло дали то я до вас, бачу трішки запізнивсяИ тебе броу
Садхгуру топ, смотрел раньшеСпасибо)
Бесит ещё, что связь пропадает со светомЯкась несправедливість з тим світлом в Києві відчувається. Деякі будинки наче ялинки кожну ніч стоять... Цікаво, чи то якось до критичної інфраструктури підмазалися...
Так, потроху регресуємо до середньовіччя, тре якось до зими готуватися, тільки хз як. Ще сьогодні бачив обговорення законопроекту про військову поліцію, де, у тому числі, хочуть зробити механізм доносів одних громадян на інших, з фінансовою винагородою...Бесит ещё, что связь пропадает со светом
Лучше б салярку стукачам давалиТак, потроху регресуємо до середньовіччя, тре якось до зими готуватися, тільки хз як. Ще сьогодні бачив обговорення законопроекту про військову поліцію, де, у тому числі, хочуть зробити механізм доносів одних громадян на інших, з фінансовою винагородою...
Сідай 5 ухилянтів та отримай бронь собі чи своєму синуЛучше б салярку стукачам давали
Это пиздец ребят...Сідай 5 ухилянтів та отримай бронь собі чи своєму сину
ОгоТак, потроху регресуємо до середньовіччя, тре якось до зими готуватися, тільки хз як. Ще сьогодні бачив обговорення законопроекту про військову поліцію, де, у тому числі, хочуть зробити механізм доносів одних громадян на інших, з фінансовою винагородою...
У різних пабликах в телезі обговорювали. А стефанчук сьогодні сказав що його прибрали на додаткову консультацію. Там основа про те що 1.5% зсу складатиме військова поліція. І в їх повноваження у тому числі входитиме завітати до ухилянта в гості навіть якщо ніхто не відчиняє двері.Ого
Де це ти бачив? Баста
Це вже точно нацизм
Та вони все одно боягузиУ різних пабликах в телезі обговорювали. А стефанчук сьогодні сказав що його прибрали на додаткову консультацію. Там основа про те що 1.5% зсу складатиме військова поліція. І в їх повноваження у тому числі входитиме завітати до ухилянта в гості навіть якщо ніхто не відчиняє двері.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.