Кокаїн і нейролептики

Кетамін нормально, я вже не пью нейролептики
А . Ну добре . Кет з комбінаціями може дати непередбачувану дію .
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я також зі скуки сьогодні проведу пів дня на кеті )

А . Ну добре . Кет з комбінаціями може дати непередбачувану дію .
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я також зі скуки сьогодні проведу пів дня на кеті )
Після 5-мео не хочеться завʼязати з ПАР?

Після 5-мео не хочеться завʼязати з ПАР?
Я уважаю шо я в зав'язці і так на скільки я можу про це сказати . Більші паузи ,виключення системного вживання стимів ,трави, алкашки сигарет ,синт психоделиків тощо , Я займаюся, медитую ,читаю, малюю , працювати намагаюся . Роблю джеми та сир панір на продаж . Я знаю правила і розумію наслідки . Дайте хоча на чомусь повисіти )

Я уважаю шо я в зав'язці і так на скільки я можу про це сказати . Більші паузи ,виключення системного вживання стимів ,трави, алкашки сигарет ,синт психоделиків тощо , Я займаюся, медитую ,читаю, малюю , працювати намагаюся . Роблю джеми та сир панір на продаж . Я знаю правила і розумію наслідки . Дайте хоча на чомусь повисіти )
Схожа ситуація, кет тільки часом. Ну і жду, щоб нейролептики вийшли, щоб мдма вжити. Траву виключив і алкашку

Значить покращення є, друже)

Значить покращення є, друже)
Звісно є ) я їх відчуваю ) та і відчував як зі стимів зіскочив , як з реанімації вийшов , кожен раз відчуваю до цього всього ) тепер якщо нічого не робити психоемоційний стан лагає ...
Схожа ситуація, кет тільки часом. Ну і жду, щоб нейролептики вийшли, щоб мдма вжити. Траву виключив і алкашку
Це кайфово )

Звісно є ) я їх відчуваю ) та і відчував як зі стимів зіскочив , як з реанімації вийшов , кожен раз відчуваю до цього всього ) тепер якщо нічого не робити психоемоційний стан лагає ...

Це кайфово )
Ого, а в реанімації чого був ?

Короче, кукишь делаешь таким образом: косячок выкуриваешь неплохой, по возможности разбавленный концентрацией вакса и гашиша + внешнюю бумажку косячины опускаешь в киф. Выкуриваешь это все дело примерно до половины. Затем лупишь 120мг-140мг примерно кокаинчика, затем по желанию догоняешься мдма, на первом часу докуриваешь косячело, и через 3 часа выкуриваешь такой же.
Итог
===
Тебе вафельки, ты не объебос, ты не торчишь.
По фактам ты разъебал 80% пользователей секты + еще и кайфанул!
Ещё чуть водочки, и можно идти проблевываться с чистой душой

Назад
Зверху Знизу