Наче немаА шоколадок не має хіба ?
Наче немаА шоколадок не має хіба ?
Мои друганы сами пекли пару лет назад, из шишек условно говоря неликвыдных, ну то шо нам самим не зашли курить, уже не помню сорт, возможно Northern LightsЖаль у G-Lab'a нет сейчас.
Я кушал в амстердаме кексы - ебать охуенные)Мои друганы сами пекли пару лет назад, из шишек условно говоря неликвыдных, ну то шо нам самим не зашли курить, уже не помню сорт, возможно Northern Lights
На компашку по печеньке резошлись, я с утра захавал, чайком запил - честно говоря такого охуенного эффекта не ожидал![]()
Я щось не бачив розіграша в тг як обіцяли на 50 людей... я все пам'ятаю і чекала...
Самому можно сделатьЯ слышал что ещё мёд с ТГК маслом охуенный, но попробовать не доводилось(
Як і що потрібно?)Самому можно сделать
Та в инете полно статейЯк і що потрібно?)
Та якось перевести 5 г шш не дуже хочуТа в инете полно статей
Я сам ещё не делал, может когда-нибудь
Мед з маслом змішати маєш на увазі ?Я слышал что ещё мёд с ТГК маслом охуенный, но попробовать не доводилось(
Можливо зв метадонМед з маслом змішати маєш на увазі ?
Та ні, звичайний медМожливо зв метадон
Та це ізвращенія вжеТа ні, звичайний мед
Каких только жидкостей и кулинарии с тгк нет..Та це ізвращенія вже![]()
Каких только жидкостей и кулинарии с тгк нет..
А що, не можна так ? Кашу ж з медом робилиКана кухня то так , я подумала за вакс з медом
Так але курити Сахар ?А що, не можна так ? Кашу ж з медом робили
Ототне зря пісня була"Він спочатку травку курить , а потом колоться буде"А що, не можна так ? Кашу ж з медом робили
Манагуа тількиДа...с вами тгк кашу не сваришь
)0)
Два дня бледного ловить и на четвереньках ползать хдМанагуа тільки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.