Ой, я не можу з цього арбітражу, зробило мій день)))
HGTeam , я б принципово тут відмовилась навіть доставку компенсувати. Нормальний персонал рідкість, клад адекватний, хоч і на 25г трошки страшнувато у дворі знімати. ТС скоріше за все боїться,бо він купляв для реалізації в розницю. Тільки в таких випадках є сенс такої параної жорсткої
ADVERTISING , хочеш побачити реальний треш після якого я послала шоп,який обирала декілька років? Ото трешклад. Вистачило 1ї ситуації. І тоді б краще як ти сказав "наволоччю" у дворі побути, в порівнянні з тим що мені попало.
Якщо ознайомитись з матеріалами на форумі, по темі кладів, то це завжди є ризиково, на старій лабі був розділ з рекомендаціями для продавців і для покупців, про гарячі клади там теж було. Кур'єр може покласти не там де тобі б хотілось точно, бо це його елементарно безпека. Подумай, ти б на місці кур'єра б пішов в парк де замовив клієнт, особливо новий клієнт? Одне діло,якщо б з тобою працювали вже довго, коли ти маєш історію покупок, кредит довіри хоча б того,що ти не мусорський. А тут гарантій нема, по ту сторону екрану може бути хто завгодно і багато людей гірко поплатились за нерозуміння цього факту. Якщо що, цей шоп мені нічого не давав і не пропонував , я у нього не є клієнткою. Об'єктивно, ти напоров гарячки, засвітив скарб, в арбітражі срач влаштовано. А твоє питання наврядчи вирішить адміністрація, бо ти наїхав із-за мілкого моменту на шоп, який тобі пропонував бонус за незручності і зняти плату з кури за доставку. Надалі б проговорили з магазином по домовленостям і ти б чітко знав як планувати візит за смаколиками. І все, ситуація б вичерпалась. Тепер якийсь поц курить твої шишки в результаті
А щодо закидів до інших сектантів ти не правий, так не можна.Тут люди з різних слоїв населення, багато з незахищених верств суспільства. Радіти, що ти живеш краще то ок, але ображати інших не варто, самостверджуватись треба не за рахунок інших. Це тебе виставляє не в хорошій манері. Дискримінація в цілому зло, не треба до неї прибігати, це маргінальність.