Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Вот у меня жена такая. Пробовала пару раз и не понравилось. А мне и вкус нравится, и запах, и эффекты клёвые) Как начал курить по выхам - от алкашки отбило совсем
До речі, поки я вибирав сорти цікаві - було заєбісь. Я любив сативу. А потім не перебирав особо, почав курити гібриди і індики більше, не по кайфу було насправді) Накурювало жостко.
Вот у меня жена такая. Пробовала пару раз и не понравилось. А мне и вкус нравится, и запах, и эффекты клёвые) Как начал курить по выхам - от алкашки отбило совсем
До речі, поки я вибирав сорти цікаві - було заєбісь. Я любив сативу. А потім не перебирав особо, почав курити гібриди і індики більше, не по кайфу було насправді) Накурювало жостко.
Я тем летом (как раз 24 было) пару раз с ТЦК общался - мне просто говорили "ну якщо хочете - приходьте" и всё.
Я больше скажу - я на той неделе ходил на влк получать направление - я еле его получил