SiriusWhite
Гуру
І чим воно подобається? Розслаблює?Курю
Повідомлення об'єднано автоматично:
Фахтіш братіш
І чим воно подобається? Розслаблює?Курю
Фахтіш братіш
А сейчас курить не модно) Никотин в подушечках под губу класть нынче модно))Та я не курю
Востаннє ще минулого року курив.А шишки куриш?
Да. Приятное состояние довольно) Если только не накуриваться до состояния овоща))І чим воно подобається? Розслаблює?
ДаІ чим воно подобається? Розслаблює?
Я пробував і курити декілька разів їх. І шоколад з тгк їв. Ефекти взагалі не подобаютьсяВостаннє ще минулого року курив.
Систематично курив 2015-2017. Дуже часто, потім почались тривоги і я перестав.
24А сейчас курить не модно) Никотин в подушечках под губу класть нынче модно))
кстати, а сколько тебе годиков то исполняется?
На вкус і цвет спору нетЯ пробував і курити декілька разів їх. І шоколад з тгк їв. Ефекти взагалі не подобаються
А чогото тревоги були?Востаннє ще минулого року курив.
Систематично курив 2015-2017. Дуже часто, потім почались тривоги і я перестав.
Вот у меня жена такая. Пробовала пару раз и не понравилось. А мне и вкус нравится, и запах, и эффекты клёвые) Как начал курить по выхам - от алкашки отбило совсемЯ пробував і курити декілька разів їх. І шоколад з тгк їв. Ефекти взагалі не подобаються
Так. У кожного свій топ речовинНа вкус і цвет спору нет
До речі, поки я вибирав сорти цікаві - було заєбісь. Я любив сативу. А потім не перебирав особо, почав курити гібриди і індики більше, не по кайфу було насправді) Накурювало жостко.Да. Приятное состояние довольно) Если только не накуриваться до состояния овоща))
Уууу. Ещё год свободы и потом в армию))24
На вкус і цвет спору нет
А чогото тревоги були?
Краще шишки ніж синькаВот у меня жена такая. Пробовала пару раз и не понравилось. А мне и вкус нравится, и запах, и эффекты клёвые) Как начал курить по выхам - от алкашки отбило совсем
10000%Так. У кожного свій топ речовин
Нє гібрили мині не очДо речі, поки я вибирав сорти цікаві - було заєбісь. Я любив сативу. А потім не перебирав особо, почав курити гібриди і індики більше, не по кайфу було насправді) Накурювало жостко.
Та нє в нас в селі хуйні такой страшной нет + пласкотпіяУууу. Ещё год свободы и потом в армию))
Друже, та його і до 25 хапнути можуть, це ніяк не рятує, тримаю в курсіУууу. Ещё год свободы и потом в армию))
Да оце правдаКраще шишки ніж синька
Я тоже сативу предпочитаю) Хотя и индику иногда кайфово покурить после тяжёлой недели)До речі, поки я вибирав сорти цікаві - було заєбісь. Я любив сативу. А потім не перебирав особо, почав курити гібриди і індики більше, не по кайфу було насправді) Накурювало жостко.
Та я знаюДруже, та його і до 25 хапнути можуть, це ніяк не рятує, тримаю в курсі
Да осоьено перед сномЯ тоже сативу предпочитаю) Хотя и индику иногда кайфово покурить после тяжёлой недели)
Спірне питання, я от пивко полюбляю, але випиваю рідко.Краще шишки ніж синька
Я тем летом (как раз 24 было) пару раз с ТЦК общался - мне просто говорили "ну якщо хочете - приходьте" и всё.Друже, та його і до 25 хапнути можуть, це ніяк не рятує, тримаю в курсі
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.