Всем доброе утро!
Ніколи не міксував нічого. Але має бути файно. Тільки якось чистий досвід більше сприймаю. Плюс багато пишуть про підсилення нейротоксичності під час цього комбо.Можна спробувати мікс легенький. Добавити трішки Мдма до Лсд наприклад)))
Тоже верно)Але ж LSD не так часто хочеться куштувати + толлер буде рости
Ага тоже нічо не міксував в жизніНіколи не міксував нічого. Але має бути файно. Тільки якось чистий досвід більше сприймаю. Плюс багато пишуть про підсилення нейротоксичності під час цього комбо.
І вам доброгоВсем доброе утро!
Цікаво, я давно не брав, спробую якось.Я завжди без рецепту брав. Продають.
Навіть алкоголь із нікотином не міксував??))))Ага тоже нічо не міксував в жизні
Нєт курити почті не курю а бухать мині не нравиця мій організм зроблнний для дечого іншого))Навіть алкоголь із нікотином не міксував??))))
Для нюханья?)))Нєт курити почті не курю а бухать мині не нравиця мій організм зроблнний для дечого іншого))
Даьі для перорального і шш)Для нюханья?)))
Алкоголь с шишками (фу, хуйня)Ага тоже нічо не міксував в жизні
Я якось перестав перорально "юзати", коли після чергової "бомбочки" пару днів не міг глину скинути)))Даьі для перорального і шш)
Ну кофеин не спорюАлкоголь с шишками (фу, хуйня)
Лсд с шишками (заебись)
Никотин с шишками (заебись)
Кофеин с шишками (заебись)
Мои миксы
Кофеїн з нікотином (тоже норм)Ну кофеин не спорю
Ахаха. Було пару разів. Підловив. Але алкоголь весною останній раз вживав. А курив останній раз років 9 тому, ще в універіНавіть алкоголь із нікотином не міксував??))))
ох а я бомбочки не делаю вить желудку пизда будетЯ якось перестав перорально "юзати", коли після чергової "бомбочки" пару днів не міг глину скинути)))
Ось він, грішок)))Ахаха. Було пару разів. Підловив. Але алкоголь весною останній раз вживав. А курив останній раз років 9 тому, ще в універі
Та я не курюКофеїн з нікотином (тоже норм)
А шишки куриш?Кофеїн з нікотином (тоже норм)
І не треба. Сігарєти ето піська діяволаТа я не курю
КурюА шишки куриш?
Фахтіш братішІ не треба. Сігарєти ето піська діявола
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.