А після тріпу заснеш ?Є, від початку прийому мінімум 8 годин не заснеш
А після тріпу заснеш ?Є, від початку прийому мінімум 8 годин не заснеш
Від 2С-ІВід обох речовин ?
Так, просто 6 годин норм тріпу в тусіай, в тусібі 4 години. А далі в обох 2 години пост ефектів і тоді вже можна заснутиА після тріпу заснеш ?
Тусіай більш радісний ефект даєВід 2С-І
А від 2с-b мене морозило
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так, просто 6 годин норм тріпу в тусіай, в тусібі 4 години. А далі в обох 2 години пост ефектів і тоді вже можна заснути
От тебя зависит. И от дозировкиа така шляпа як після грибів\лсд коли потім якийсь час хуй заснеш, немає?
самое главное шо нравиться ваще писать трипы) а я уже с этого можно сказать напробовался этих трипов так что писать не какого желания ваще не вызывает не под чем.Взагалі подобається писати тріп-репорти про психоделіки.
А от про ейфо-стими якось не вкладаєш душу
Так, ну я поставив гриби, лсд, і 2С-І на один рівень для себе. Кожна речовина по-своєму особлива і унікальна.Тусіай більш радісний ефект дає
Там щось нове постійно, а там все приблизно зрозумілоВзагалі подобається писати тріп-репорти про психоделіки.
А от про ейфо-стими якось не вкладаєш душу
Та наче тактак шо на 1500 смс крутят?
Колись спробуєш масло , впевнений, що тобі зайдеТак, ну я поставив гриби, лсд, і 2С-І на один рівень для себе. Кожна речовина по-своєму особлива і унікальна.
Просто з усіма цими речовинами у мене були найкращі тріпи
Про грибы я даже и не думаю, я их не употребляю. Я писал выше или МДМА или 2С-В. Но на крайняк можно и марочку, и то только ЛСД. Я когда-то очень любил ЛСД, в молодости дохрена их сожрал.Можна і його, або мдма
Ну явно не 1 грам грибів
А ти що за приз би вибрав?
Ну что так кайф обламуешь, дай хоть помечтать)) А вообще, то я серьезно задумался, именно орехом чуть - чуть прикольнуться. Я уже знаю новые таблеточки которые розширяют сосуды и снижают давление. + других уже купил которые за 15 - 20 минут снижают давление.
Цікаво, а від чого був найбільший бедак?Так, ну я поставив гриби, лсд, і 2С-І на один рівень для себе. Кожна речовина по-своєму особлива і унікальна.
Просто з усіма цими речовинами у мене були найкращі тріпи
Цікаво, а що так?Про грибы я даже и не думаю, я их не употребляю
Як той меф та амф що ти пробував?самое главное шо нравиться ваще писать трипы) а я уже с этого можно сказать напробовался этих трипов так что писать не какого желания ваще не вызывает не под чем.
А ты не такой уж и плохой как показался на первый раз)Про грибы я даже и не думаю, я их не употребляю. Я писал выше или МДМА или 2С-В. Но на крайняк можно и марочку, и то только ЛСД. Я когда-то очень любил ЛСД, в молодости дохрена их сожрал.
Хороший, підтримуюЯк той меф та амф що ти пробував?
А ты не такой уж и плохой как показался на первый раз)
Хороший выбор
Ніколи, не було бэдаЦікаво, а від чого був найбільший бедак?
та дело не в веществах, а в стаже их употребления, уже наелся до краёв и не получаю того кайфа который раньше получалЯк той меф та амф що ти пробував?
А ты не такой уж и плохой как показался на первый раз)
Хороший выбор
Від мдма був бед в менеНіколи, не було бэда
Лише колись було дуже холодно і трусило від ДМТ з ІМАО. Тоді здавалось, що тіло льодяніє. Але вірив, що все буде ок, так тривало півтори години, потім тіло нагрілось
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.