SiriusWhite
Гуру
Лучше дождись вечераПо возмжности , у меня щас нету не настроения ни желание..только хочеться спать и все((
Лучше дождись вечераПо возмжности , у меня щас нету не настроения ни желание..только хочеться спать и все((
А шо вечером??Лучше дождись вечера
Тусі, мабутьА ну, знавці, грам грибів чи 0.5 тусібі\тусіі?
Уснёшь крепче и сон полноценныйА шо вечером??
Да я уже 2 раз встаю,щас пойду снова спатьУснёшь крепче и сон полноценный
Та явно 2С-І, там на 20-25 тріпівТусі, мабуть
А чё не 2С-В???Та явно 2С-І, там на 20-25 тріпів
А грам грибів - недотріп
Можна і його, або мдмаА чё не 2С-В???
А скажи різницю в 2 словах між нимиМожна і його, або мдма
Ну явно не 1 грам грибів
А ти що за приз би вибрав?
ооо, наш человек)))Укрпошта
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я могу и регулярно, систер![]()
2С-І - більше заряджає енергією, все відчувається божественно чистим, музика звучить обʼємно і чітко. Емпатія більш сімейна. Позитив аж давить, часто все смішне. Легко керувати тріпом. Секс більш пристрасніший. Тривалість тріпу 8 годин.А скажи різницю в 2 словах між ними
Все плохоУ кого лайфселл? Тоже плохо интеренет без света?
Есть смысл менять на другого оператора?
отлично описал, я бы сказала, что Тусиайка для аудиалов, сибирь больше заходит визуалам2С-І - більше заряджає енергією, все відчувається божественно чистим, музика звучить обʼємно і чітко. Емпатія більш сімейна. Позитив аж давить, часто все смішне. Легко керувати тріпом. Секс більш пристрасніший. Тривалість тріпу 8 годин.
2С-В - тактильні відчуття більш приємніші, маже і прибиває лежати, музика більш розмита. Емпатія з сексуальним підтекстом. Керувати тріпом складніше. Секс більш ніжний та чуттєвий. Тривалість тріпу 6 годин.
Ну це мій досвід, у когось можливо інший
лайфселл самый отстойный из всех, киевстар пока лучший во время блэкаутаУ кого лайфселл? Тоже плохо интеренет без света?
Есть смысл менять на другого оператора?
Печенье с конкурса девайсов кушали уже?отлично описал, я бы сказала, что Тусиайка для аудиалов, сибирь больше заходит визуалам
Повідомлення об'єднано автоматично:
лайфселл самый отстойный из всех, киевстар пока лучший во время блэкаута
LoneDeVlone залетай к нам на огонёк, тут покрут каждые 500 сообщений
я еще до шишек не добралась, сначала напишу репорты на шишки, которые вчера прислали, потом на призы писать буду.Печенье с конкурса девайсов кушали уже?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.