andrik1488
Гуру
Разврат + корупція = тебе прийнято у держслужбовцізразу почнеться разврат і корупція
Разврат + корупція = тебе прийнято у держслужбовцізразу почнеться разврат і корупція
то хуйово закінчиться, причому не для мене, тому краще не требаРазврат + корупція = тебе прийнято у держслужбовці
Ти себе недооцінюєш!то хуйово закінчиться, причому не для мене, тому краще не треба
срати можна буде тільки по талонах.Ти себе недооцінюєш!
Ти спроможний розвалити зебанду і підписати указ щоб нарешті дозволити народу срати!!!
ЦЕ ПІЗДЄЦ!!!!срати можна буде тільки по талонах.
причому один талон - шоб посрати, а другий - шоб злити воду
Оце нормальна темка ура..Благодарю вам за таку хорошу новину!!!10к сообщений по 15 бачей 5 людей
Так а то я втомився спати нелегально, давно пора вже законно на очко ходитиТи себе недооцінюєш!
Ти спроможний розвалити зебанду і підписати указ щоб нарешті дозволити народу срати!!!
паяльник класний чувак
З піснями та танцямиЧимчикуємо вперед до тридцяти тисяч))
І цукерки на пробуАхах я подумаю) Пока ждем по пробам , я хочю выбить все позиции там еще три шишки и часть элитки) Но меня морозят) У меня дебафф инвиз от боссов)
очень интересно будет!) если что буду иметь ввиду, давно хотел попробовать хорошую шишку и пополнить список репортов на что то качественное)Ахах я подумаю) Пока ждем по пробам , я хочю выбить все позиции там еще три шишки и часть элитки) Но меня морозят) У меня дебафф инвиз от боссов)
Та просто воно так завжди чим скоріше хочеш тим повільніше получається....))))Бро говорил же опер что железно сегодня. Алабаме уже отправили , а тебя потеряли у потеряшки отправщика, не выходил на связь , а твою отправку ему передавали. Только вчера появился, разгребал вроде)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Местные интеллектуалы)
Навіщо до 30, якшо до 20?)Чимчикуємо вперед до тридцяти тисяч))
чем больше тем лучшеНавіщо до 30, якшо до 20?)
Може тому, що осьНавіщо до 30, якшо до 20?)
Цель тысячь 30 будет в итоге, просто так не спеша)
Тридцять тисяч це буде розіграш головного приза ..а так прокрут буде кожні 10 КМоже тому, що ось
Де Ти такие побачив?Тридцять тисяч це буде розіграш головного приза ..а так прокрут буде кожні 10 К
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.