Кожний початок є початком кінця..Это только начало)
На жаль, це стосується і нашого життя((
Кожний початок є початком кінця..Это только начало)
Это точно. Звучит правда грустно. Но что-же поделаешь)Кожний початок є початком кінця..
На жаль, це стосується і нашого життя((
Таке життя..Это точно. Звучит правда грустно. Но что-же поделаешь)
Поэтому так и делаем)Как иначе)Таке життя..
Тому його треба жити, а не проживати
От тільки шкідники нам заважають жити.Поэтому так и делаем)Как иначе)
Что за шкодники такие? ) Шоколадки у вас украли?)От тільки шкідники нам заважають жити.
Але вони будуть знищені))
Ты про варщиков?)От тільки шкідники нам заважають жити.
Але вони будуть знищені))
Ні, є купа ворогів, глобальних та місцевих))Что за шкодники такие? ) Шоколадки у вас украли?)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ты про варщиков?)
Давайте вже мені шишки ваші забугорні потестити посмакуватиКак поступят дивиденды нам тут поорать , сразу продолжим) Цель тысячь 30 будет в итоге, просто так не спеша)
Это только начало)
ДадутьДавайте вже мені шишки ваші забугорні потестити посмакувати
Да вже поїхало тому , хто пізніше мене вигравДадуть
Усьому свій час, не швиди))
Бро говорил же опер что железно сегодня. Алабаме уже отправили , а тебя потеряли у потеряшки отправщика, не выходил на связь , а твою отправку ему передавали. Только вчера появился, разгребал вроде)Давайте вже мені шишки ваші забугорні потестити посмакувати
Местные интеллектуалы)Ні, є купа ворогів, глобальних та місцевих))
Глобальні - це Путін зі своїм стадом
Місцеві - наші недоброзичливці по життю,
А ще вузькопрофильні - мусора, чайки та ін))
А я вспів познайомитися з 2св, вийшло два лайтових і один хороший психоделічні тріпиБро говорил же опер что железно сегодня. Алабаме уже отправили , а тебя потеряли у потеряшки отправщика, не выходил на связь , а твою отправку ему передавали. Только вчера появился, разгребал вроде)
Местные интеллектуалы)
А ты я вижу мальчик воспитанный, умный) Молодец)))Ні, є купа ворогів, глобальних та місцевих))
Глобальні - це Путін зі своїм стадом
Місцеві - наші недоброзичливці по життю,
А ще вузькопрофильні - мусора, чайки та ін))
Як показує досвід, виховання вже не має значення, світом завжди керує бабло, а зараз ще епоха фриків, маргиналів, злочинців - що ніяк не в'яжеться з вихованістю..на жаль))А ты я вижу мальчик воспитанный, умный) Молодец)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.