Паяльник
Посвященный
та ж не можуть прям всі бути сапортами як ти )))
та ж не можуть прям всі бути сапортами як ти )))
Ну почему же не могут, мало ли) Мне повезло я всяким феном солями шлаковыми не работаю) У нас онли мама Мэри Джа)та ж не можуть прям всі бути всі сапортами як ти )))
дай пробу, піздєц як надаНу почему же не могут, мало ли) Мне повезло я всяким феном солями шлаковыми не работаю) У нас онли мама Мэри Джа)
Ахах я подумаю) Пока ждем по пробам , я хочю выбить все позиции там еще три шишки и часть элитки) Но меня морозят) У меня дебафф инвиз от боссов)дай пробу, піздєц як нада
ладно, тоді запишеш мене першим на комбопробуАхах я подумаю) Пока ждем по пробам , я хочю выбить все позиции там еще три шишки и часть элитки) Но меня морозят) У меня дебафф инвиз от боссов)
Ахаах , да, сэрладно, тоді запишеш мене першим на комбопробу
за це треба випити! піднімаю бокал за твоє здоров‘я!Ахаах , да, сэр
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну шишочку думаю выделили бы тебе)
Записалиладно, тоді запишеш мене першим на комбопробу
Я їх не знаю))
Ну попозже пусть всем усе уедет ждали по отправщика долго)за це треба випити! піднімаю бокал за твоє здоров‘я!
мені ніззя, я розвалюю все до чого торкаюсь.Записали
В третю штурмову
Как я тебя понимаю) Это бывает так эпично, рассеянный с улицы басеянной чистомені ніззя, я розвалюю все до чого торкаюсь.
Супер!мені ніззя, я розвалюю все до чого торкаюсь.
зато мені в картах фартить !Как я тебя понимаю) Это бывает так эпично, рассеянный с улицы басеянной чисто
Тцк в здании , чиназес , сюдаСупер!
Будеш снарядом
А мне с работой)зато мені в картах фартить !
Може якось і меніАхаах , да, сэр
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну шишочку думаю выделили бы тебе)
зразу почнеться разврат і корупціяСупер!
Будеш снарядом
Паяльник старого режима, лютый паяльничек)зразу почнеться разврат і корупція
Тоді будеш торкатись до московитівмені ніззя, я розвалюю все до чого торкаюсь.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.