📢Флудилка Klad City! Каждые 2000 сообщений 1 победитель на 30 юсдт🫠

Статус
Закрита.
Опозоривмя ваш корвейро обідив адміністратора форума я ж казав він договориться

Точно так все і було нічого не скажеш

Вітаю!
Як ніч пройшла?))
Виспався?
та не, сейчас поем и спать лягу, короче я уже .. не помню сколько часов назад это было, думаю угомонюсь успокоюсь в л2 поиграю, слышу шум думал кто-то машину завел среди ночи, выглянул посмотреть а эта херня над головой пролетает. 12 этажка короче прямое попадание

Тож так це війна то, що тут скажеш співчуваю вам

Ну шо тут как все жизнь идет дальше

Можемо писати дальше, життя продовжується

та не, сейчас поем и спать лягу, короче я уже .. не помню сколько часов назад это было, думаю угомонюсь успокоюсь в л2 поиграю, слышу шум думал кто-то машину завел среди ночи, выглянул посмотреть а эта херня над головой пролетает. 12 этажка короче прямое попадание
Пиздець просто..
У нас сьогодні теж нічка така собі була

У всіх нічка сьогодні була , для чого ще тут це все розносити..можна про якийсь мир поговорити про щось прекрасне , шо ви живете в світі негативних емоцій....🤣🤣🤣🌹💐

Сьогодні вийшов на вулицю а там природа в мене тут стількі різних пташечок літає вам не зрозуміти красоти природи і цінності життя

Відірваність від реальності дуже близька до божевілл

Заходит реальность в бар

В кожного своя реальність, якщо хочете про війну говорити і жити в тій реальності це ваш вибір в якій жити, я живу в реальності миру і гармонії дуги і природи....Мир вам всім
Шукайте істину в моїх словах

После победы Трампа в США местным неграм стали массово поступать сообщения от неизвестных, которые угрожают согнать их в рабство собирать хлопок.

Це печально, але то не правда бо в негров немає смартфонів вони не вміють пользоваттися телефоном

Статус
Закрита.
Назад
Зверху Знизу