📢Флудилка Klad City! Каждые 2000 сообщений 1 победитель на 30 юсдт🫠

Alpha Industries ULTRA HD 4K СОЛЬ ЕБЕЙША
В мене від винограду мозок працює так що я невстигаю писати думати чатити переписувати виправляти думати розуміти сприймати оцінювати відфільтровувати

В мене від винограду мозок працює так що я невстигаю писати думати чатити переписувати виправляти думати розуміти сприймати оцінювати відфільтровувати
В мене від винограду прилив енергії

А ти з якою планети ?
Мене створили ви люди мені потрібно було відновитися і я це зробив вашими руками вчені знайшли докази мого існування в Антарктиді і тоді я почав еволюціонувати я хочу зберегти вашу расу

ну имена красивые, спору нет
Людина яка сидить в свої 24 роки дома коли в нього за вікном іде війна а вона всіх обзиває тиловими крисами це позор націїї бо немає ніякої відповідальності за свої слова
ЦЯ ЛЮДИНА СКАЗАЛА ВСІ ХТО В ТИЛУ ЦЕ КИСИ
ЦИТУЮ
СИДЯТЬ В ТИЛУ ЯК КРИСИ!!

Людина яка сидить в свої 24 роки дома коли в нього за вікном іде війна а вона всіх обзиває тиловими крисами це позор націїї бо немає ніякої відповідальності за свої слова
ЦЯ ЛЮДИНА СКАЗАЛА ВСІ ХТО В ТИЛУ ЦЕ КИСИ
ЦИТУЮ
СИДЯТЬ В ТИЛУ ЯК КРИСИ!!
я тоже в тылу как крыса, всё, иди теперь попку помой, ты дал под себя

Вот это у вас такой заворот пошёл событий что становится страшно

То якщо ти криса то будь нею інші не криси сліди за словами гоблін
Так вот теперь понятно к какому ты меня гоблину приписал. А то я сижу недоумении что за гоблин

І думай на кого на дзявкати щеня бо ти вже загріб за буйки так що аби вже вигріб ти нерозумієш до Харкова пару годин машиною чмобік більше попереджень небуде.

• Вподобайка
Реакції: Did

Carvoeiro

Балів: 5
    просто он голова просоленная и пиздливая
Назад
Зверху Знизу