andrik1488
Гуру
Сижу і думаю як жить - без кетаміна тонни плить
продолжай, мне очень нравится то что ты пишешьЦе тебе хай неколише гоблін який людей обсирає
ЦИТУЮ сидять всі без роботи на цих флуділках бомжі...ТИ ХУДОБА САМ СИДИШ ТУТ КОЖЕН ДЕНЬ ГОБЛІН ЗА СОБОЮ СЛІДКУЙ ЧОГО ЬИ ТУТ СИДИШ БОМЖ ЧИ ШР?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хто бомж скажи всім хто бомжі сидять на флуділках
Та забей, так бывает в жизнита какая разборка, я скорее чувствую себя как преображенский и приходится выслушивать этого шарикова
не, нельзя эту попайку в монологе оставлять, а то подумают еще шо оно правду пишетТа забей, так бывает в жизни
Тонну шишок прикупить і будем житьСижу і думаю як жить - без кетаміна тонни плить
Ну хз, а что вы решили потихоньку набивать сообщения тут?не, нельзя эту попайку в монологе оставлять, а то подумают еще шо оно правду пишет
Я везде их в принципе потихоньку набиваю)Ну хз, а что вы решили потихоньку набивать сообщения тут?
Да щось хуйнею страдають незрозумілоюНу хз, а что вы решили потихоньку набивать сообщения тут?
Ти думаєш я спецом тоді нехай буде так час покаже всеТа забей, так бывает в жизни
Нормально все я непотерплю коли мене оскробляють я гобліна терпіти небудуДа щось хуйнею страдають незрозумілою
тебя жизнь и соль уже оскорбила и наказала, попробуй лучше им шо нибудь предъявитьНормально все я непотерплю коли мене оскробляють
Поки знімав то біля термінала щей покататися запропонувалиКупив хуїв резинових на 1000 зєлі
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.