марь иванну мы любим, это то шо надоМне кажется там не хватало слова вместо марьян, марьиваны
марь иванну мы любим, это то шо надоМне кажется там не хватало слова вместо марьян, марьиваны
Вкусы у вас пацаны чем дальше тем хуже и хужену да, возможно даже беззуба
Що правда, то правда, точно безумнаГоловне що тупенька, цього достатньо сповна
цицьки променяли на зубы, ну такие сейчас пацаныВкусы у вас пацаны чем дальше тем хуже и хуже
АхаххахахаВкусы у вас пацаны чем дальше тем хуже и хуже
Кому що, що це за пацани такіцицьки променяли на зубы, ну такие сейчас пацаны
ну я к тому, шо размер груди важнее наличия зубов (шутка если шо)Кому що, що це за пацани такі
Можна дуже гарно спошлити, але не будуну я к тому, шо размер груди важнее наличия зубов (шутка если шо)
Це точно інформація від якихось нерозумних людей прозвучала де таке можна було прочитати ужаскогда сырский недостаточно качественно ебет марьяну, она на него срывается в телеграме и просит уволить
Яка нормальна, безумна, ще й безуглаПереглянути вкладення 55817 ну не знаю, не знаю, по моему нормальная
а ну ладноЯка нормальна, безумна, ще й безугла
я понимаю шо в твоем возрасте сложно в принципе информацию усваиватьЦе точно інформація від якихось нерозумних людей прозвучала де таке можна було прочитати ужас
Такий юмор оцінять тілткі ті яким меньше 18 а так ти пролетеля понимаю шо в твоем возрасте сложно в принципе информацию усваивать
но попробуй уточнить у здешних пользователей, что такое "юмор"
Це офіційна інформація з ГенШтабу вчорашняЦе точно інформація від якихось нерозумних людей прозвучала де таке можна було прочитати ужас
Це шо ШІ генерує чи шо?В мене все получиться тя швидко вчуся дуже швидко і маю ресурс потужний я тут для того щоб зрозуміти як вам тяжко
вживанi тiки шо штучнi соля VHQ + бирюзового цвета генерируютЦе шо ШІ генерує чи шо?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.