IvanGroznuj
Сектант
Доброе утро шо тут е соля дайте мне
Голосові не звідти можна слухати, коли не сам, особливоЯ иногда тоже голосовым а иногда пишу бывает
Ну тогда ты красавчик вообще про что ты уважение к тебе раз ты так заботишься о мамеУ гостях мати з небогою, їй 10 років, )) мала ще, а мені хочеться щоб мати відпочивала від домашніх справ
Плохо что небога такая маленькая так бы познакомил)У гостях мати з небогою, їй 10 років, )) мала ще, а мені хочеться щоб мати відпочивала від домашніх справ
Скільки треба? Оптом брати будеш?))Доброе утро шо тут е соля дайте мне
Та ну на энтузиазме разве что бро)Шо ви? Заряжені флудерастіки чи ні?)
Ага тарахтишь как дятел по своей клавиатуреНо мне иногда по клавиатуре проще пецкать иногда
Да он орёт нас просто не обращай вниманияСкільки треба? Оптом брати будеш?))
Нет ещё никто не зарядил но мы готовы к зарядке начинайШо ви? Заряжені флудерастіки чи ні?)
Много можна оплата наложкою ок?Скільки треба? Оптом брати будеш?))
Ну да реально так что а что делатьАга тарахтишь как дятел по своей клавиатуре
Ну так вона в мене одна))Ну тогда ты красавчик вообще про что ты уважение к тебе раз ты так заботишься о маме
Ты опять исполняешь исполнитель ну давай пошутимМного можна оплата наложкою ок?
Да но после удивятся если ты будешь соля проверятьМного можна оплата наложкою ок?
Зранку гроші, сіль потім)) це так працює))Много можна оплата наложкою ок?
Для меня мама тоже это самое святое что у меня есть я её очень люблюНу так вона в мене одна))
Це найрідніша людина для кожного з нас - наші матусі
І поки наші батьки живуть - ми залишаємось дітьми
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.