Ну, не набагато менше, але так, згоденО тогда нам осталось меньше полторухи это вообще пыль для флудиста
Ну, не набагато менше, але так, згоденО тогда нам осталось меньше полторухи это вообще пыль для флудиста
Не забывай здесь не только братики здесь есть и сестричкиДа сделаем это быстро братик давай
Так я к марочке обращался извините ну бываетНе забывай здесь не только братики здесь есть и сестрички
Може йому воно і не потрібно?Просто если выпадет на твоё будет перекрут
Смачного тобі якщо треба то требаТреба снідати, але от що саме?))
Так что пока не сделаем марочка никаких завтраков сиди и пецкайНу, не набагато менше, але так, згоден
Ну что ты так берёшь меня и убираешь я ему одно говорю а ты меня режешь на корнюСмачного тобі якщо треба то треба
Одна сістер, інших я щось не пам'ятаю тутНе забывай здесь не только братики здесь есть и сестрички
Да Нам надо флудить у нас нужны нам людиОдна містер, інших я щось не пам'ятаю тут
Ну я можу стерпіти, а рідні?))Так что пока не сделаем марочка никаких завтраков сиди и пецкай
Это ты про кого что-то я ничего не поняла какой мистер?Одна містер, інших я щось не пам'ятаю тут
Да согласна чем больше народу тем больше разговоровДа Нам надо флудить у нас нужны нам люди
А ты что дома один готовишь?Ну я можу стерпіти, а рідні?))
Їх нагодувати треба ж
Марочка аналогично Т9 делает дела такие мерзкиеДовбаний т9, заїбав мене він))
А я вообще голосовым и надо такое напишешь она голову не оденешьДовбаний т9, заїбав мене він))
Да я в курсе ты знатный писатель ищу какойЯ иногда тоже голосовым а иногда пишу бывает
У гостях мати з небогою, їй 10 років, )) мала ще, а мені хочеться щоб мати відпочивала від домашніх справА ты что дома один готовишь?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.