Сама рисовала вообще тоЛюстра пиздата, а картина такое, на любителя
Я й не сумніваюся, що ти дівчинка з талантамиСама рисовала вообще то
Чайконули чийсь стафчик хтось на нг залишиться без приколівНічого не зрозуміло, зато чесно
Так нужно было думать магазину когда писали где забратьЧайконули чийсь стафчик
Дякую , мені дуже приємно, адже я стараласяЯ й не сумніваюся, що ти дівчинка з талантами
Так а где гарантия что это был не мой ((((и где гарантия что кто то чайканул не мой (((Чайконули чийсь стафчик хтось на нг залишиться без приколів
Вони ж не спеціально)Чайконули чийсь стафчик хтось на нг залишиться без приколів
Я человек добрый ) могу и поделитсяЛапа прикольна і манік зачьот. А чайкувати - пльохо, якихось бідолашних людей залишили без кайфу на новий рік
Манік гарний акуратний) дивись там по стаффу шоб не обїбаться в дрищьТак нужно было думать магазину когда писали где забрать
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дякую , мені дуже приємно, адже я старалася
Конечно ) что бы на нг взять по двойному тарифу (Вони ж не спеціально)
Мені тебе шкода ( в Берліні зараз навпаки -20% sale на кокос до Happy New YearКонечно ) что бы на нг взять по двойному тарифу (
Мені не важливо на sale , головне якість і щоб я не витрачала свій час катаючись по столиці шукати то чого нема (((Мені тебе шкода ( в Берліні зараз навпаки -20% sale на кокос до Happy New Year
Я тобі в попередній темі тегнув чорного тома, не знаю як у нього з сервісом таксі і f2f але новий штамп хлопці хвалять, спробуй звернутисьМені не важливо на sale , головне якість і щоб я не витрачала свій час катаючись по столиці шукати то чого нема (((
На форумі десь є конкурс на ялинку, туди закиньКонечно ) что бы на нг взять по двойному тарифу (
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я завтра еще свою елку скину ))) а она большая и шикарная
Елка ХА, а может хорошенько подумаешь всё же и обрадуешь бригаду сиськами. Ты тут новенькая, а ритуал посвящения в сектанты пройти надоЯ завтра еще свою елку скину ))) а она большая и шикарная
ТребаЕлка ХА, а может хорошенько подумаешь всё же и обрадуешь бригаду сиськами. Ты тут новенькая, а ритуал посвящения в сектанты пройти надо
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.