Пустая посылка за 200$ от Drug Expressa

Мне кста выехала посылка. Как приедет отпишу что внутри. Сниму как получаю и как открываю

Бля а у них теперь только мист? У меня нету миста. А как сама сыпуха?
Сыпуха ты имеешь ввиду по баксу с чем-то за грамм? Ну я мист в самый последний момент попросил. Изначально у меня нп была. Потом попросил заменить

Сыпуха ты имеешь ввиду по баксу с чем-то за грамм? Ну я мист в самый последний момент попросил. Изначально у меня нп была. Потом попросил заменить
Та ти шихи брав, а не сипуху, сипуха то биті шишки, перемелені, не цілі короче.

Кароче нихуя?

Если нет видео распаковки в отделении новой почты, рядом с сотрудником форме новой почты, идешь нахуй, я тебе не веру

• Вподобайка
Реакції: Guap
Если нет видео распаковки в отделении новой почты, рядом с сотрудником форме новой почты, идешь нахуй, я тебе не веру
Воно нічого не дасть, навіть при гаранті, судячи з практики минулої спекти. Бо на новій поки глухо з арбітражами.
Коли мають потрібне відео - списують на фейк або роботу з МП, по якій скарги не розглядаються.
Також, докази має право вимагати лише Арбітр за умови розгляду.

Братец прошу взять слова назад , просмотри арбитраж на минестерство сумма 29$ , арбитр свежий и рассмотрен !
Воно нічого не дасть, навіть при гаранті, судячи з практики минулої спекти. Бо на новій поки глухо з арбітражами.
Коли мають потрібне відео - списують на фейк або роботу з МП, по якій скарги не розглядаються.
Також, докази має право вимагати лише Арбітр за умови розгляду.

Братец прошу взять слова назад , просмотри арбитраж на минестерство сумма 29$ , арбитр свежий и рассмотрен !
Якщо вже розглядаються - дякую за повідомлення, в мене теж знайдеться арбітраж до іншого шопу по пустишці, де оператор визнав факт отримання пустишок. З перерахунком можливої компенсації на ЗСУ.

• Вподобайка
Реакції: Guap

Guap

Балів: 5
    делайброу
Назад
Зверху Знизу