Ні, просто була одно неприємна ситуація то що замість шишок прийшла якась незрозуміла речовина. А так мені цікаво послухати як діяти в таких ситуаціях і як себе убезпечитиТак,а чего интересуешься,тебя приняли?
Поищи в поиске по форуму,тут целые гайды есть,а вообще если куришь только шишки,то бери в профильных магазинах и безопасней и шишки лучше!Ні, просто була одно неприємна ситуація то що замість шишок прийшла якась незрозуміла речовина. А так мені цікаво послухати як діяти в таких ситуаціях і як себе убезпечити
Дякую за рекомендацію, до цього всього був один провірений шоп, але нажаль недавно прийняли його)Поищи в поиске по форуму,тут целые гайды есть,а вообще если куришь только шишки,то бери в профильных магазинах и безопасней и шишки лучше!
Херово конечно.Но есть с кого выбрать и сейчас)Дякую за рекомендацію, до цього всього був один провірений шоп, але нажаль недавно прийняли його)
так це навіть краще, ти зірвав джекпот. незрозумілі речовини коштують дорожчеНі, просто була одно неприємна ситуація то що замість шишок прийшла якась незрозуміла речовина. А так мені цікаво послухати як діяти в таких ситуаціях і як себе убезпечити
Змив одразу ж в унітаз)так це навіть краще, ти зірвав джекпот. незрозумілі речовини коштують дорожче
заведи реактиви на хазяйствіЗмив одразу ж в унітаз)
Якщо не секрет, скільки і за яку речовину?Отделался выплатой финансов.
якшо шо то просто кажи шо то не твоєЯкщо не секрет, скільки і за яку речовину?
хіба таке спрацює? я ж буду стояти з посилкою і це вважається як зберіганняякшо шо то просто кажи шо то не твоє
кажи шо ти нічо не замовляв і не знаєш шо всерединіхіба таке спрацює? я ж буду стояти з посилкою і це вважається як зберігання
цікавлюсяа вам зачем
А який приблизний прайс буде за 5 грам трави? ну щоб біля себе тримати на всякий випадокПринимают на почте, конечно.
Тут либо деньги на месте порешать, либо деньги потом, но с каждым новом этапом сумма растёт, ибо придётся башлять уже бОльшему числу людей.
Так что однозначно лучше сразу порешать. Это если вес относительно большой, и порешать технически возможно.
А если вес небольшой, то можно и довести дело до суда, скорее всего будет штраф или условка.
100% вариантякшо шо то просто кажи шо то не твоє
Ебать ты наивныйА який приблизний прайс буде за 5 грам трави? ну щоб біля себе тримати на всякий випадок
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.