так можно дачу в аренду взять че пенсию то ждать )Если доживу ,на пенсии ,тоже погровлю.Село ,тепличка ,ех размечтался)
Дача есть,семья ,бытовуха ,работа ,не дают )так можно дачу в аренду взять че пенсию то ждать )
ЛСД от Барни у меня в ауте не вызрел до конца октябряПереглянути вкладення 8165
Із того що тут є , ЛСД насіння , і 8 насінин Афганкі зхрещених з різними сортами, це те що замовляв ! І бонусом вгостили Bay Burger ))) щось таке цікаве , потім Амнезія ранній харвест , G13 XXL , StarKiller OG XL ( також щось цікаве :3 ) ось такі пирогі ) буду сподіватися що цей аут дор буде багатий на врожай та потужні шишкі , також планую вести цього року Гров Репорт , але вже побачим як воно буде) вийде щось чи не вийде , самому цікаво!) всім дякую за увагу! бажаю вам гарного вечора та бадьорого настрою!! Всім Peace
удачного урожая бро) главное что бы все прошло акуратно без последствий)Переглянути вкладення 8165
Із того що тут є , ЛСД насіння , і 8 насінин Афганкі зхрещених з різними сортами, це те що замовляв ! І бонусом вгостили Bay Burger ))) щось таке цікаве , потім Амнезія ранній харвест , G13 XXL , StarKiller OG XL ( також щось цікаве :3 ) ось такі пирогі ) буду сподіватися що цей аут дор буде багатий на врожай та потужні шишкі , також планую вести цього року Гров Репорт , але вже побачим як воно буде) вийде щось чи не вийде , самому цікаво!) всім дякую за увагу! бажаю вам гарного вечора та бадьорого настрою!! Всім Peace
На Canaseeds заказывал ?Переглянути вкладення 8165
и окончанием войны!!!! будем молитьсяПусть этот 2024й запомнится на многие года офигевшим урожаем!
Класс! Поздравляю) где взял?Переглянути вкладення 8165
В ауте не бывает идеальных условийКак думаешь, что его стрессануло, холод, вредители, дожди или что-то другое? Вообще должен был вызреть
Переглянути вкладення 8191
Я вот на то описание тоже купился когда-то))Если ЛСД и Bay Burger в аут планируется то они не выезреют
Обожнюю ))) а ви ?Любишь культивировать ?)
Спасибі вам! Peace bro )))Высокой всхожести семян и пусть вредители обходят твой аут десятой дорогой!
Коль надумешь вести гроурепорт, буду помогать, давать рекомендации на что следует обращать внимание при проращивании семян, посадке, их переезде в аут... В общем на всех этапах, вплоть до сушки и пролечки. А потом ещё и продам твой урожай)
Пусть этот 2024й запомнится на многие года офигевшим урожаем!
там нічого цікавого , в основному я просто питав де взяти насіння і закріпив 2-3 фотографії якій був попередній аут, зараз знайду і закину вам посилання на ту тему!А є посилання на першу частину?)
Найшов , https://labrc.name/threads/aut-dor-...e-zamoviti-brendove-nasinnja.2283/#post-67599А є посилання на першу частину?)
Саме це насіння замовлялось на Santaplantas.com - 10шт fem LSD и Medical pack Afgan 8 шт. Все остальне бонуси!Класс! Поздравляю) где взял?
Саме це насіння замовлялось на Santaplantas.com - 10шт fem LSD и Medical pack Afgan 8 шт. Все остальне бонуси!YMBUkraine семена в барабашки брал?
на Santaplantas.com - 10шт fem LSD и Medical pack Afgan 8 шт. Все остальне бонуси!На Canaseeds заказывал ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.