• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Яка відповідальність якщо прийшло не те що замовляв?

cardionic

Сектант
Повідомлення
90
Репутація
185
Вподобайки
159
Бали
294
Всім привіт, була недавно така ситуація що замовляв в шопі шишки і прийшло зовсім не те що очікував, якийсь синій порошок (одразу ж змив ). Допустим мене б на пошті прийняли, то мене б судили за зберігання цього порошка чи було би розслідування?

Всім привіт, була недавно така ситуація що замовляв в шопі шишки і прийшло зовсім не те що очікував, якийсь синій порошок (одразу ж змив ). Допустим мене б на пошті прийняли, то мене б судили за зберігання цього порошка чи було би розслідування?
Звісно була б, ти отримав товар і він в тебе в руках; навряд чи в суді прокатить відмазка тупа, що ти хотів траву, а прислали гівно. Мусора іноді так роблять, коли приймають магазин, то самі посилають замовнику товар, але досипають до великих розмірів і на пошті тебе вже чекають

Звісно була б, ти отримав товар і він в тебе в руках; навряд чи в суді прокатить відмазка тупа, що ти хотів траву, а прислали гівно. Мусора іноді так роблять, коли приймають магазин, то самі посилають замовнику товар, але досипають до великих розмірів і на пошті тебе вже чекають
Жах, тут цей шоп в vip находиться

мені за все життя двічі приходив не той товар. Один раз насипали солі замість лайтового мефедрону і я ледве не здох коли нюхнув
В мене також було 2 випадки, це другий раз. Але якщо чесно ну піздец якийсь, підстава конкретна

єбать ти гоніш, синій порошок це іменно то шо нада

От юмористи 🤣👍

Компенсация со стороны магазина, а некоторые умудряются согласовать с покупателем скидку на следующую покупку.

Компенсация со стороны магазина, а некоторые умудряются согласовать с покупателем скидку на следующую покупку.
Я бы выебал и высушил магаз если бы они залупились выслать мне повторно тот товар который я покупал.

не в правильних людей ти траву купуєш

Порекомендуй у кого можна з відправкою брати
як мінімум не в сольових бариг
а так рекомендувати можу лише брендовану запаковану траву з Європи. bless yo trap знаю, це магазин з іншого форуму, там є така. gelato можна сміливо брати.
І ще скрін скину тобі, я за цей магазин не відповідаю, але в любому випадку це краще ніж те де ти купуєш.

Вкладення

• Screenshot_20250222-041711~2.png
    Screenshot_20250222-041711~2.png
    92.9 КБ · Перегляди: 10
  • Screenshot_20250222-042048~2.png
    Screenshot_20250222-042048~2.png
    1 MБ · Перегляди: 10
pm check

Та если б захотели, тебя б и без порошка достали, че наивный такой

Та мне кажеться вообще никак не докажешь

Назад
Зверху Знизу