• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

БЕЗКОШТОВНО

Камон

Я оставил подробное сообщение в вашей теме "пробы/отзывы" общался с вашим опером, ошибок нет, может такого акка нет, потому что ваш опер удалил все, а я все же скрины успел сделать ?
То приймай участь маєш шанс виграти норм приз, а так тебе кинули бро швиранули

Сука,фючерс горит

Я оставил подробное сообщение в вашей теме "пробы/отзывы" общался с вашим опером, ошибок нет, может такого акка нет, потому что ваш опер удалил все, а я все же скрины успел сделать ?
Бля, в мене така же хуйня, весь чат урод удалив, скрінів нема, тільки квитанція з переказу

Не знаю как тут в лс слать, больше года не был здесь, заказывал отсюда
Нажаль поки ви не отримали статус сектант ви не маєте змоги розпочинати переписки, будь ласка ознайомтесь з правилами для подальшої комунікації

Если меня швиранули, то это был шоп, потому что я писал именно на тот ник который указан в теме, а не мимо
Бро не кіпи зроби скрін Ніка в теме, я сам хочу вияснити, я такий самий користувач як і ти, давай разом. Будемо виясняти, роби да мкнні силку на ту. Силку де той нік
Повідомлення об'єднано автоматично:

Пока я тут не просижу три месяца я предъявлять не должен ?
Якщо ти прав,тобі вишлють товар повір

Повідомлення в темі "Відгуки<проби>" https://labrc.name/threads/vidguki-probi.7631/post-1002056

Вот ссылка на отзыв по всем канонам форума, там реакции было ноль, решил зайти сюда и процитировать шоп
Мені посилка прийшла, а тебе шо заблокували в ТГ? Чи ні??
Бро часов відправки по чотири дні ідуть, але тут звичайно є над чим подумати
Міністерство шеф, як ви поясните таку ситуацію, що людина чекає а нічого не відправляють, буває всяке, давайте розбиратися, бо я вже сам хотів шишки у вас замовляти, дивлячись на такі ціни, людини походу хоче отримати свою покупку!!)))

Останнє редагування:
Нет, просто я оплатил под вечер, на следующий день не получил даже ттн, через день меня снова накормили завтраком, для меня это весомый повод перейти сюда и поинтересоваться, а какого я три дня жду свои "три грамма"
В тебе додаток НП є на телефоні?

• Вподобайка
Реакції: execute

execute

Балів: 5
    Вот и я жду, не дождусь, ни ттнки ни ответа ни привета, общаюсь в теме чаек с представителем бенетон...
Так вот и я жду, ни ттнки ни ответа ни привета, общаюсь в теме чаек министерства с представителем бенетон.

"Рэпьи, йоу йоу йоу"
Бро непотрібно так, чайка це халявщик, а ми тут виграємо призи тобто заробляємо трудом, будь завжди скромним і ввічливим, все буде добре я чомумь так думаю, скількі ти по грошах потратився?
Доларів 35?

Всіх вітаю

Вас мабуть зацікавила саме назва теми🤔
Якщо коротко то в даній темі будуть варіанти як вам легко отримати вагу з нашого магазину БЕЗКОШТОВНО,виконуючи прості дії нижче будуть варіанти👇

,,Актив +ʼʼ - ви спілкуєтесь в наших темах на форумі[спам,флуд не рахується]та на прикінці кожного тижня будемо обирати самого активного та відправляти посилку з бонусом📦
[розмір бонусу становить 3г.шш/3г.амф/3г.альфа/3г.ХТС/1.5г.мет на вибір]

,,Good Trip” - ви лишаєте відгук,тріп,і у вас є можливість виграти на вибір 10г.шш/10г.альфи/10г.амф/10шт.ХТС/5г.Д-мет.,що для цього потрібно?після покупки(КОЖНА 3 ПОКУПКА З БОНУСОМ ДО ВАГИ)виграшу в нашому магазині ви лишаєте відгук,тріп на форумі https://labrc.name/threads/vidguki-probi.7631/,і кожного місяця буде обиратися найкращий відгук який і забере приз.

,,Рулеткаʼʼ - в нашому телеграм чаті також проходять рулетки та ігри де можно безкоштовно отримати вагу
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Якщо вас зацікавила дана тема підтримуйте актив,пропонуйте варіанти що було б вам цікаво,найкращий варіант також отримає від нас посилочку📬Бажаю всім вдалого та продуктивного дня🔅
[А ще нам потрібні працівники в усіх куточках країни писати в лс
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
]
А ссылочку на чат в ТГ можно?

Темка на конкурс ещё актуальна?

Тоді чекаю скріни переп з НАШИМ ОПЕРОМ

Нет, просто я оплатил под вечер, на следующий день не получил даже ттн, через день меня снова накормили завтраком, для меня это весомый повод перейти сюда и поинтересоваться, а какого я три дня жду свои "три грамма"
Ви вказали лівий номер тф

Дружище брал тут у них задержки бывают но в итоге все отправляют. Брал тут пару раз

Мені так і не надали данні в лс того хто замовляв))

Якщо нема ніяких аргументів прошу промовчати

Дружище брал тут у них задержки бывают но в итоге все отправляют. Брал тут пару раз
З бонусом робимо якщо затримки

Тоді чекаю скріни переп з НАШИМ ОПЕРОМ

Ви вказали лівий номер тф
Да уж бывает. А в приложении походу уже номер нельзя поменять насколько я знаю. Или я ошибаюсь

Да согласен мне тож был бонус

Кстати с удовольствием затестил бы мет или ешку под трипчик.

Мені всерівно я для себе просто люопитсвую, мені і так ще тріп писати потрібно)))

А смысле я указал левый номер, для вас один номер в тг а другой на почте это анрил хард стелс и вы запутались ?

Мне так ниче и не пришло в лс...
А там по ссылке ничего не видно или как, скринов там нет или че ?
Поведение стервозной престарелой женщины недовольной жизнью работающей в МУПе.
Или мне в личку пришлите или я ниче не вижу, у нас такой порядок...
з такими неадекватами в мене коротка розмова,якщо не буде адекватної відповіді то прошу підти за російським кораблем,з твоїм статусом та манерой відразу зрозуміло хто ти,якщо і надалі буде подібне звернусь до адміністрації щодо твого акк

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу