БЕЗКОШТОВНО

Пока я тут не просижу три месяца я предъявлять не должен ?
Пока я тут не просижу три месяца я предъявлять не должен ?

Повідомлення в темі "Відгуки<проби>" https://labrc.name/threads/vidguki-probi.7631/post-1002056

Вот ссылка на отзыв по всем канонам форума, там реакции было ноль, решил зайти сюда и процитировать шоп
Мені посилка прийшла, а тебе шо заблокували в ТГ? Чи ні??
Бро часов відправки по чотири дні ідуть, але тут звичайно є над чим подумати
Міністерство шеф, як ви поясните таку ситуацію, що людина чекає а нічого не відправляють, буває всяке, давайте розбиратися, бо я вже сам хотів шишки у вас замовляти, дивлячись на такі ціни, людини походу хоче отримати свою покупку!!)))

Останнє редагування:
Нет, просто я оплатил под вечер, на следующий день не получил даже ттн, через день меня снова накормили завтраком, для меня это весомый повод перейти сюда и поинтересоваться, а какого я три дня жду свои "три грамма"
В тебе додаток НП є на телефоні?

• Вподобайка
Реакції: execute

execute

Балів: 5
    Вот и я жду, не дождусь, ни ттнки ни ответа ни привета, общаюсь в теме чаек с представителем бенетон...
Так вот и я жду, ни ттнки ни ответа ни привета, общаюсь в теме чаек министерства с представителем бенетон.

"Рэпьи, йоу йоу йоу"
Бро непотрібно так, чайка це халявщик, а ми тут виграємо призи тобто заробляємо трудом, будь завжди скромним і ввічливим, все буде добре я чомумь так думаю, скількі ти по грошах потратився?
Доларів 35?

Всіх вітаю

Вас мабуть зацікавила саме назва теми🤔
Якщо коротко то в даній темі будуть варіанти як вам легко отримати вагу з нашого магазину БЕЗКОШТОВНО,виконуючи прості дії нижче будуть варіанти👇

,,Актив +ʼʼ - ви спілкуєтесь в наших темах на форумі[спам,флуд не рахується]та на прикінці кожного тижня будемо обирати самого активного та відправляти посилку з бонусом📦
[розмір бонусу становить 3г.шш/3г.амф/3г.альфа/3г.ХТС/1.5г.мет на вибір]

,,Good Trip” - ви лишаєте відгук,тріп,і у вас є можливість виграти на вибір 10г.шш/10г.альфи/10г.амф/10шт.ХТС/5г.Д-мет.,що для цього потрібно?після покупки(КОЖНА 3 ПОКУПКА З БОНУСОМ ДО ВАГИ)виграшу в нашому магазині ви лишаєте відгук,тріп на форумі https://labrc.name/threads/vidguki-probi.7631/,і кожного місяця буде обиратися найкращий відгук який і забере приз.

,,Рулеткаʼʼ - в нашому телеграм чаті також проходять рулетки та ігри де можно безкоштовно отримати вагу
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Якщо вас зацікавила дана тема підтримуйте актив,пропонуйте варіанти що було б вам цікаво,найкращий варіант також отримає від нас посилочку📬Бажаю всім вдалого та продуктивного дня🔅
[А ще нам потрібні працівники в усіх куточках країни писати в лс
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
]
А ссылочку на чат в ТГ можно?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Темка на конкурс ещё актуальна?

Я оставил подробное сообщение в вашей теме "пробы/отзывы" общался с вашим опером, ошибок нет, может такого акка нет, потому что ваш опер удалил все, а я все же скрины успел сделать ?
Тоді чекаю скріни переп з НАШИМ ОПЕРОМ

Нет, просто я оплатил под вечер, на следующий день не получил даже ттн, через день меня снова накормили завтраком, для меня это весомый повод перейти сюда и поинтересоваться, а какого я три дня жду свои "три грамма"
Ви вказали лівий номер тф

Дружище брал тут у них задержки бывают но в итоге все отправляют. Брал тут пару раз

Мені так і не надали данні в лс того хто замовляв))

Якщо нема ніяких аргументів прошу промовчати

Дружище брал тут у них задержки бывают но в итоге все отправляют. Брал тут пару раз
З бонусом робимо якщо затримки

Тоді чекаю скріни переп з НАШИМ ОПЕРОМ

Ви вказали лівий номер тф
Да уж бывает. А в приложении походу уже номер нельзя поменять насколько я знаю. Или я ошибаюсь

Да согласен мне тож был бонус

Кстати с удовольствием затестил бы мет или ешку под трипчик.

Мені всерівно я для себе просто люопитсвую, мені і так ще тріп писати потрібно)))

А смысле я указал левый номер, для вас один номер в тг а другой на почте это анрил хард стелс и вы запутались ?

Мне так ниче и не пришло в лс...
А там по ссылке ничего не видно или как, скринов там нет или че ?
Поведение стервозной престарелой женщины недовольной жизнью работающей в МУПе.
Или мне в личку пришлите или я ниче не вижу, у нас такой порядок...
з такими неадекватами в мене коротка розмова,якщо не буде адекватної відповіді то прошу підти за російським кораблем,з твоїм статусом та манерой відразу зрозуміло хто ти,якщо і надалі буде подібне звернусь до адміністрації щодо твого акк

Останнє редагування:
Там же окажетесь, на дне этого форума, а не сверху четвёртые, короче их юбок разговор, чисто поднял полтос, барыга хуже бляди, идёте сами нахуй - чёрт
Ви хворі на голову,вам краще не вживати,бачу це на вас погано вплива,одужуйте

Ну там продолжение какое то должно было быть вроди пока тот хуй писать не начал

Ну там продолжение какое то должно было быть вроди пока тот хуй писать не начал
Вже завтра продовжимо,але все таки хто був в онлайні отримав призи))

Так ви за мет щось казали
Чекаю на плюси і запускаю гру

Гра на 5 хв буде

С этим не спорю. Заявки на призы дали )

Тоесть завтра тоже какая то прикольная приколюха и можно будет поучавствовать не смотря на сегодняшний выиграш?

Гра на 5 хв буде
+

Назад
Зверху Знизу