• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

•ТРІП-РЕПОРТ|АМФЕТАМІН|"ВІД НЕВІДОМОГО СЕКТІ МАГАЗИНУ"•

∆lNKVIZITOR∆

Сектант
Повідомлення
421
Репутація
398
Вподобайки
507
Бали
384
ТРІП-РЕПОРТ АМФЕТАМІНУ від невідомого секті магазину.

Вітаю сектанти!

1) Хочу поділитися своїм досвідом вживання амфетаміну Неймовірної очистки, кристалічний, білосніжний порошок з мінімальним вмістом вологи.

ЦІНА. 1000ГРН(24$USDT)/1.5грами

Порошок не сухий, але я б сказав дуже приємний зовнішній вигляд здивовує. Колір був Білий. Відтінок просто неймовірний мловами не передати його чистоту, блиск і очистку. З стажем вживання 10+ років бачу таке вперше навіть АптечніьТаблетки НЕ такі білі як цей амфетамін

ФОТО№1 —
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

2) Вибір курєрської доставки. Упаковка. Стелс. Час доставки. Оператор.

Для мене насправді найзручніше користуватися послугами Нової Пошти.
Вона для мене просто ФАВОРИТ!
Швидко, якісно, надійно. Правда трішки дороще ніж у інших домтавках, але воно того варте.
• Упаковка.
Цього разу це був невеликий пакет 15х10
• Стелс.
Насправді дуже слабенький. Товар був у не герметичній коробці, поруч із товаром для стелсу. Це мені не дуже сподобалося, але давайс з яким приїхала амфа дуже корисний, залишу собі чи навіть продам і відібю свої грошики.
• Від моменту оплати до відправки пройшло менше 12 годин.
Доставка зайняла 2 днк поштомат.
• Оператор.
Поведінка оператора Професійна, хоча я б сказав потребує покращень. А саме: аічна проблема ігнорування важливих питань/моментів/не бажання розсусолити щоб все було зрозуміло.
А також, довго відписує в завершує діалог не зікінчивши повністю переписку.', тобто час віл часу зникає під час розмови. ну апринципі тут все ясно, думаю пояснювати не треба, але всерівно це не приємно.
• Плюси.
Хоча є кілька нюансів і плюси знайдуться.
1. Якість товару;
2. Надійність. Це доволі великий магазин з сильною репутацією;
3. самостійне виготовлення Наркотичних Речовин Від Шишок до Амфетаміну і Мефедронк. Доречі, Якщо не помиляюся... вони одні хто не продають Солі Alfa-PvP.
4. Швидкість доставки і опрацювання замовлення.
Від оплати до відправки пройшло не повних 12 годин.

3) Загалом на мою думку основні важливі моменти чіпати нн варто — все чудово і на найвищому рівні.
Щодо комунікації слід переглянути свою поведінку, на сайті чи в боті ОПИСУ ТОВАРУ НЕМАЄ.
А оператор не хоче допомагати з поясненням.
Також слід зауважити вартість одного граму.
1 ГРАМ = 650 ГРН + 10% комісія, якщо розрахунок картою;
Доставка = 80 ГРН;
Виходить 1 ГРАМ = 795 ГРН
Замовляти малу кількість не раціонально.

4) Процес вживання, ефекти, загальні враження та історія, з романтичними нотками.

19:00

Повернувся до дому від поштомату, крім посилки з АМФ додатково отримав ще дві посилки. Також відправив сектанту пробу НЕ наркотичних кексів на його прохання. Адже, пеоеживав чи часом не спортяться, хоч і зберігав у холодильнику в скляній посудині слой через слой з бумажним полотенцем.
— Увійшов в кімнату, розпакував посилку, дістав ваги, провів зважування повинно бути 1.5 ГРАМИ – на вагах 1.5 ГРАМИ, без похибок.
Чистий, білий, трішки вологий амфетамін.
Поки не знаю чи сульфат чи це фосфат.

19:30

Відділяю 0.2 ГРАМИ (200МГ), від загальної ваги. Вирішую прижати та розтягнути вздовж камінь карточкою.
Субстанція схожа на пасту.
Легко дробиться, без зусиль, як і легко входить у ніс. доаго думав чи вдмвати через трубку, чи у капсулі, але поспішав і бахнув у носяру...

19:45

Вирішую, ну як вирішую, вимушений зообити певні людьські процеси, – прямую на Трон.
І Розслабляюся гортаю стрічку новин.
зовсім не звернув уваги скільки часу прийшло, будем вважати хвилин 15-20.
Починається сильне серце биття, підвищення тиску давить в скроні.
І о Боже, відбувається щось неймовірне. просто дивні речі. пояснити їх я не всилі Якщо Хтось Знає Причину: БУДЬ ЛАСКА ПОВІДОМТЕ МЕНЕ; МЕНІ ДІЙСНО ПОТРІБНО ЗНАТИ ЩО ЦЕ ЗА ДІЧ.
— Почалися ГАЛЮЦИНАЦІЇ.
В один момент у всьому туалеті різко і хаотично починається миготіння, я так нехуйово почав переживати, ще серце давить стискається грудна клітина, голова гудить.
Не зрозумів, що відбувається...
# Схожа ситуація, але без вживання Н. була зі мною в далекий 2017 РІК.
Це був ранній осінній ранок. Я гуляв, ще тоді жив поруч з міським озером, топлае місце, ну не спалося мені, що поробиш.
Добре пам'ятаю а той день був сильний мороз і туман, у місті, що рідкість, ну чемно зтось колись бачив щоб у центрі міста був Густий туман, коли вже за 5-10 метрів нічого не видно? І я такого не бачив до цього моменту.
Значить я пвдхожу до озера місцевого, піднімаючись по сходах з півночі і спостерігаю прекрасну магічну картину від мінумової температури і туману і того що Озеро було нагріте і виділяло пар. посеред озера всюди були Кристали вологи пару. Почали у повітрі кристалізуватися від мінусової температури, і весь простір над водою, блистів, як лице підлітка на випускному повністю вкрите блискітками і боискучою помадою на губах)))

Тепер пояснення цього неймовірно рідкісного явища.

«Це рідкісне й чарівне атмосферне явище, яке справді існує! Воно має кілька назв, залежно від деталей, але найближчі терміни:

Паріння (або "диміння") озера

Коли повітря дуже холодне, а вода в озері ще тепла, відбувається інтенсивне випаровування, і над поверхнею утворюється "пар" — туман із водяної пари, що одразу конденсується в повітрі.

Кристалізація пари у повітрі (алмазний пил / "diamond dust")

Це вже наступний рівень магії: коли водяна пара моментально замерзає в повітрі, утворюючи мініатюрні кристалики льоду, які сяють на сонці або у світлі, це явище називається алмазний пил.

Отже, загальна комбінація виглядає так:

Паріння озера через теплу воду і мороз — "пар від озера" або "озерне випаровування"

Замерзання пари в повітрі — "алмазний пил" (diamond dust)

Це явище трапляється вкрай рідко, бо потрібне:

Дуже холодне, стабільне повітря (часто нижче –20°C)

Відкрита вода (не замерзле озеро)

Відсутність вітру

Добре освітлення (сонце або місячне світло для блиску кристалів)

Те, що ти бачив, — справжнє природне диво, і не кожному щастить на нього натрапити. Десь між казкою і наукою!»

Тепер ви стали трішки розумнішими, не дякуйте, сам в шоці, що мені пощастило такн побачити власними очима.

короче кажучи – це було Неймовірно, в той момент я ще не докінця розумів що відбувається. тільки коли прийшов до свого Знайомого Стаса, якому возив, в якості Кур'єра, шишки для продажу спитав що це я бачив. він доволі Розумна люлина, я б сказав Ерудит. І він мені розклав все по полочкам в похвалив, сказавши: "Дружище, ти став свідком, дійсно, унікального явища. пишайся цим!"
Я ще довго заліпав, певно з пів години і тішився такими природними спецефектами.

А от повертаючись до Туалету і того що відбувплося зі мною на унітазі, нажаль в той момент я так не радів, навпаки я сильно перелякався, і був у паніці. В той момент як у просторі почали з'являтися зірочки і іскри у хаотичному порятку по всій площі, я обісрався щераз...
Ситуація повторювалася двічі з перервою в кілька хвилин. Ну я, чесно, Хоч майже рік паявся вживаючи в молоді роки N-BOME "aliens" хто памятає респект. Так от, я не прихильник любого роду галюциногенів, чи психоделіків, навіть марихуани шалухи чи суцвіть.
Для мене ідеальний наркотик — це стимулятори(кофеїн, зелений чай, Амфетамін, Метафмфетамін, окрім солей винта і дизайнерських наркотиків. вживаю дуже рідко марихуано і то Я не являюся прихильником куріння марихуани, це шкідливо для здоров'я. А от щодо Олійки, масла желатинових капсул, сиропів, печива, кексів, чи шоколаду з ТГК/ЦБД — зрадістю, коли маю стафф, і натхнення, приготую котрусь випічку чи сиропчик чи маселко. додам до салату чи з чайком або ж намащу на хліб і посмакую. достатньо 20мг для того щоб відчути ефект від вживання з їжею відбуваєтбся магія в печінці а після черещ кров потрапляє у мозок, ефект від такогг способу в рази сильніший ніж від класичного куріння.
коротко кажучи що відбувається в печінці?

—Печінка перетворює дельта-9-ТГК (це те, що в димі) на 11-гідроксі-ТГК.

А ця форма ТГК у 3–5 разів потужніша і легше проходить через гематоенцефалічний бар’єр (в мозок).

Сподіваюсь ви зрозуміли,хоча і я до кінця не розумію цих процесів, маризуана, а особливо суцвіття, уе неймовірний Багатогранний продукт/речовина, яка дійсно творить магію. Розслабить/Заспокоїть/Полікує/Діє як антисептик/ Лікуж від раку/Ефективний при брротьбі З Раком/ Стебла надзвичайно міцні та використовуються у виготовлені одягу і тканин/ Насіння надзвичайно багета мікро та макроелементами чудово підзодить для енергетичних батончиків. короче, якщт відноситися до марихуани не як спосіб нагаситися, а як до Універсального продукту. Аптечних синтетичних ліків, Синтетики в одязі, бавовни, чи джерела мікро та макро елементів окрім Маризуани Більше би не було потрібним. І на мою думку в СРСР це прекрасно розуміли. А от Мафія Бачила у цій рослині Не щось корисне А от простий Наркотик доя Мас, вподальшому Його заборонилм і почали Жорстоку пропаганду що Це найгірший наркотик, навіть гірший ща Героїн. і Маси повірили, тільки Свідомі люли розуміли що це абсурд. Але, думаю, ще якихось років 5-10 і в Україні повністю буде легалізованв Марихуана, Запамятайте мої слова.
В моїх наміраз, Приготування канна випічки і шоколаду було для Початку популяризації та альтернативного способу вживання. Але плани щмінилися, прикро, але що поробиш. Люди Агресивні, Якісний продукт, зрівняли з Помиями, запустили, прощвалм клоуном. і на тому кіно завершилося. Я не ствв цьогг терпіти, вразовуючи що мої реуепти були спеціалтно пророблені задля якісного смаку і красивого вигляду. Не в кожного продавця Канна випічка виходить естетично привабливою, але ми не про це, а про тріп репорт...

І ось ми знову в ТУАЛЕТІ.
Я, УНІТАЗ, СИЛЬНІ НЕЗРОЗУМІЛІ ГАЛЮЦИНАЦІЇ, ЩО Ж ТО КОЇТЬСЯ?!!?МАТІНКО...
Різко приймаю рішення повідомити про цю діч оператора. Хочу дізнатися: чи це не попутали товар і не видаои замвсть Амфетаміну якусь кислоту чи 2-CB?
Настрочив повідомлення, парвлельно молю Бога щоб попустило... І о чудо і хвилини не пройшло, Оператор відписує, та піздец відповіддю Здивував мене..
«Все нормально має бути.» - «Як попуститися?» - «Надо Ждать...»
єбать я прихуїв, чесно. Але на щастя довго чекати не довелося

20:45

Пройшло ~ 45 ХВ. від початку діалогу. Серцебиття нормалізувалося, у грудях стало легше, а тиск зменшився і голові стало легше. Щодо галюцинацій і цих спалахів, іскор - більше їх не спостерігав
____
Якщо Ви знаєте що відбувалося зі мною в туалеті —Прошу повідомте мене. Бо я досі вагаюся і не розумію , що це за діч була.
____

21:00

В планах зустріч з новою знайомою.
Звати Саша, Доволі Вродлива, юна дівчина. З карими очима, темним, мальованим, волоссям, чорним десь під груди. Захоплюється Музикою, Танцем Шафл, та любить і вміє Малювати.
Неформалка, проте не ЕМО. Також злчу похвалитися і зробити їй комплімент в неї чарівні форми, чудовий прес, вміє танцювати шафл, спортивна, також вчить мене танцювати, поки освоїв один базовий рух ніг: - "Коли одна нога йде вперед та пяткою торкається поверхні, а інша нога рухається зі стрибком у протилежному напрямку."
Ну що ж В день було по справжньому спекотно.
У вечір прогоз був хороший, холодно не повинно бути.
Домовилися зустрітися в класичному всім аідомому Барі "Гранд Америка"
Спілкування, дуже довго проходило, здавалося що вона теж була під феном, дуже на диво легко в'язалася розмова, не замітив, як ми ще не випили перший шот і пиво як пройшло близько двох годин просто на спілкуванні. Навіть не пройшло – пролетіло.
Нарешті ми випили перший шот і заглушили пивасіком.
Замовили сет шотів і я запропонував їй малньку дорожку, пішли до туалету, все зробили і до готового бару, де нас уже чекали шоти, алкашка заходила лекго але легшим було наше спілкувпння, ми були на одній хвилі. я не пянів а от по Саші було замітньо, що амфи було замало... Набридло, запропонував подизати повітрям і єдиним варіантом бачив ппогулянку по "Липовій Алеї", або більш відомій разві Шевченка у напрямку Парку Шевченка та Озера...
Рузались повільно розважливо, хоч і були під феном. спілкувлися та веселилися, нам було добре. Сашка почувалася краще, свіже повітря добре повпливало на неї, вона знову ожила... аж світитися почала:)
Ось Через голигу ми діцшли до головного входу В міське озеро.
Внічний час Озеро радує та зігріває ліхтарями червоного кольору...
# Завжди відчував неоднозначні враження, шодо освітлення... Не то воно не прввильно підібране чи втрачає потужність, але кожного разу різні відтінки і власне враження. починаючи від страху, немов ти у фільму жахів, де от от на накинеться чудило і порубає тебе топориком, до справжньої, немов ти опинився в Амсердамі, посеред повій на вулиці червоних ліхтарів... Але цього разу створилося романтична обстановочка, певно від емоцій та те що ми були немов на одній хвилі.

~00:30

Пройшли повністю Озеро і опинилися там звідки почали.
Мені влітає в голову ідея!
А що якщо ми підемо в недобудований будинок зовсім поруч із озером? та зустріемо на даху світанок?
Звучить романтично, наважуюсь спитати...
Додаю що ще зможимо зігрітися, випити, та дати ще по доріжці...
Задоволено у двох почимчикували у сторону Дорошенкс, у планах було повернути на сухомлинського та знаючи таємний прохід піднятися на дах будови і спілкуватися очікуючи світанку.
Десь через 1.5 ГОДИНИ, ми були на даху, успішно пройшовши всі перешкоди на нашому шляху. Почали грітися при контакті нашиз тіл, нічогг пошлого, просто почали тулитися та зігріватися і чекати на світанок, от вже зовсім трішки лишилося...
Ви можите подумати, особливо Кабєлі, що це ідеальне місце, щоб романтичну обстановку перетворити у тваринні інстинкти... так от спішу Вас повідомити, що ми тільки познайомилися, не пройшло і тижня від дня знайомства... І очевидних натяків чи підказок що вона чогось хоче більшого ніж просто спілкування, я не замітив.
Що ж, так ми й зуструли світанок, посеред голих цегляних стін на деревяній опорі, обнімаючись та намагаючись зігрітися, спілкуючись про все на світі і радіючи кожному моменту у двох.
Світанок.
Світанок доречі був доволі Яскравий і теплий.
легке промвння торкалося наших облич і пестило нас своїм теплом...
Почалися легкі попайки, дивно реагував мозок і свідомість на спів птахів; створював учявні картини/сцени, чому ж пташки саме так співають.
Це вони радіють новому дню і діляться снами? Вони щасливі, дрібні, красиві створіння з крилами. Аони справді Вільні, як ніхто інший.
Але, несподівано, гучно, і різко, перебиваючи інші звуки зявляється воно — звук тривоги і пережвання. Одна із пташок немов зірвалася і різко почала викрикувати, своїм дзьобиком. Здалося, що на неї чи її гніздо хтось напав, і тут почала грати моя йобнута Уява. я Немов поямий спостерігач бачу на яву як на світ зявилося і ще не окріпло малесеньке пташення. так важко було розлупити шкаралупу, вибратися тавдихнути перший ковток повітря, і відчути сліпучо біле сяйво не окріпгими оченятами... Хто ж посмів потурбувати Дім птахів, їхнє гніздо? Можливо це наглі та безсовісні Ворони? Які шукають свіжі яйця чи Неокріпших пташеннят поки голубка я голубчик шукають хоч якусь їжу для енергіх неокріпших пташенят? Вони доволі агресивно поводяться, коли хочуть поласувати чужим.
Ось чому мати пташка підняла галас — вона захищає себе і пташенят від смерті та чорнох ворони.
Ми удвох, зацікавленно спостерігали за подіями, тільки уявляючи що ж насправді відбувається по ту сторону.
Кожна наступна мить наповнювалася силою і рішучістю, від якої кров у жилах холола поки пташка не прогнала своїм вереском наглу ворону, тим самим захистивши своє потомство.
Це було дуже Захоплююче, ми обмінялися думками один з одним і дійшли до висновку, що все закінчилося Хепіендом!
Ми почали спускатися та йти у напрямку Довженка на зупинку. Чекали не довго.
Саша, явно, втомилася, я відчував вона рада зустрічв. Але її почало швидше відпускати. По її очах була видна радість в водночас легка втома, її повіки ледь ледь хиталися, кожного ращу нахиляючись все нижче і нижче, ледь не повністю закриваючи її очі.
Я закурив сигарету, вона не курить, - молодчинка. І на горизонті зявилася доагочікувана маршрутка. я з полегшенням видихнув. Вартість квитка становить 15 грн, подорощало, наприклад в тих самиз комунальних автобусах, маючи картку пасажира, для студентів передбачені пільги та знижки. від стандартної вартості 15 грн студент платить всього 6 чи 8 грн. Що дуже допомагаж пересуватися містом, та надзвичайно економить гроші студента, в котрого і так не є грубий гаманець.
# Наша влада Великі Молодці. За останні 10ть років Місто Івано-Франківськ змінилося до невпізнаваності. Проклали вело доріжки по всьому місті. Активно боряться з електросамокатами у центральних частинах міста. Центр міста став виключно пішохідною зоною, з мінімальною кількістю автомобілів. Відреставрували Міське озеро: - зробили доріжки для бігу, велосипеду, та прогулянки, кожні десять метрів є лавочка і смітник, також поставили цікаве Освітлення у сутніки. Відреставрували Польські Та Віденьські будівлі на вулицях Січових стрільців, Мазепи це лише один з багатьох прикладів. Також З нуля!, відновили закинутий готель у центрі міста "Дністер" зробили за бюжет міста понад 50 комунальних автобусів, обєднали навколишні села в ОТГ, зробивши велику громаду, яка стоїть пліч опліч за свою землю. і це тільки початок... ну і звісно домовилися про відкриття довгоочікуваного Макдональдс, Тв КФЦ, відкрили Найбільший ТРЦ на Західній Україні, якшо не помиляюся це понад 30ТИС М2 — "VALES MALL".
Дальше Більше, Ми активно допомагаємо бійцям на фронті, на всіх Напрямках. Ми памятаємо про кожне віддане життя, За незалежність України, в центрі міста, на так званій "Стометрівці" ще З початку повномаштабного вторгнення розміщалися Плакати Героїв України, котрі не Боялися відстоювати свою думку і незалежність Країни, Та віддали найдорожче - власне життя. Вічна Пам'ять героям України...

Повертаємося до розповіді...

Ось ми Прощаємося, обнялися, відчули тепло наших тіл, ніжність та енергію що тече у жилаз кожного українця.
Вона піднялася в середину маршрутки, двері ще якусь мить були відчинені, я провів її поглядом, вона зацняла місце у моїй стороні, ми помахали на прощання один одному, і ось пневмопривід спрацював, від стисненого повітря, що поступало хвилею від компресора, легким плавним рухом двері зачинилися. Гумові ущільнювачі з'єднюються во єдино і з різким ривком, не жаліючи машину, водій змінює передачу і маршрутка рушає в сторону Сонця, шо сходить...
Я ще зовсім трішки провожу її поглядом, водночас радіючи в душі, але вже сумуючи за нею і їх волоссям, запахом її духів, поглядом... та чарівною щирою усмішкою, яку неможливо підробити.
Короче не хочу її відпускати.
Але силою рухаюся на атостанцію, щоб не пропустити автобус до дому і зееономити гроші не викликаючи таксі.
Ось я вдома, сильно хочу їсти і пити. На диво апетит присутній. Зараз сиджу і з чашкою кави та яблучно-арахісовим кексом, назвав його "яблучний снікерс", та пишу ці рядки.
Я щасливий і дуже радий, що наважився сходити з нею на прогулянку.
Це було чарівно, а амфетамін об'єднав наші хвилі і зробиа Одним Цілим.
Я кожної миті був, немов у вільному падінні. Адреналін спочатку як суміш страху і збудження. Думки зникають, я відчуваю свободу, я справді вільний... А після чую її голос і це немов розкриття парашуту: Різкий ривок і миттєве уповільнення... Я знову тут поруч із нею, час сповільнюється, погляд у темряву, настає тиша, спокій та щастя.

Напевно, у кожного в житті було щось схоже, поруч із людиною з якою тобі добре.

Здається я знайшов цю людину і відпускати її я не хочу.

Останнє редагування:
На парною с первой дороги👍👍

чудовий досвід)

Фотки на параної видалив?) 😅

Красота, очень увлекательно. А как ты с ней познакомился что она еще не против амфа?

Останнє редагування:
Красота, очень увлекательно. А как ты с ней познакомился что оно еще не против амфа?
по правді кажучи ми ще зі школи були знайомі вона зустрічалася з моїм другом. а я пас задніх, все що від неї мав це розу намальовану на лицьовій стороні блокнота. і ось через десять років ми знову зустрілися. тей спілкуємося пробую вивчати шафл, сильно люблю драм енд бейс вона теж, в нас багато спільного.. тільки трошки у віці різниця не сутєва навіть норма напевно

Красота, очень увлекательно. А как ты с ней познакомился что оно еще не против амфа?
ось та сама роза яквй вже майже 10 років. я беріг її як зіницю ока. сам блокнот ледве тримається купи, весь пошарпаний і ледве дихає, але я добре памятаю той момент вона чергувала в коридорі, бцла відповідальноюза оголошення перерви і дзвінка на урок. я прогулював уроки і призрдив до неї, ми спілкувалися, хоч вона і зустрічалася з моїм однокласником,ми дружили а Роман був не проти, він доволі добра людина просто енергетична батарейка, і ще той кабель. кожного ращу коли ми збиралися тусити, будь то в цілодобову Арома каву чи по притонам їздили на старенькій 9-ці обнюхані в три пезди, він завжли був з новою дівчиною, чи то йому медом намазано, чи в нього єлдак був такий що лбьа шлюха хотіла у вигляді наїзниці на ньому поскакати, але коли ми бцли в одній компанії, ми бцли впевнені в кожному кроці і дрповнювали один одногр. ось що означає справжня дрцжба і єдність, не дивлячись ні на що

по правді кажучи ми ще зі школи були знайомі вона зустрічалася з моїм другом. а я пас задніх, все що від неї мав це розу намальовану на лицьовій стороні блокнота. і ось через десять років ми знову зустрілися. тей спілкуємося пробую вивчати шафл, сильно люблю драм енд бейс вона теж, в нас багато спільного.. тільки трошки у віці різниця не сутєва навіть норма напевно
знайшов ще одну розу Від Сашулі...
приємні спогади...

ти писав що віддаси стимулятори)

Назад
Зверху Знизу