Якщо толер не високий, то починати з половинкипривіт! скажи будь ласка дозування печеньком, мені заслали як бонус компенсайцію, але нажаль не бачу у вас на сторінці дозування. Дякую!
И что марки хорошие по качеству ??? 10шт это ты нормально там распробывалОгромное спасибо магазину. Заказывал 10 марок....Вошли в положение..... Отправили на такси..... Качество марок Гаруда выше всяких похвал.
Ещё раз благодарю за сервис. респект)
Марки у шопа суперові.И что марки хорошие по качеству ??? 10шт это ты нормально там распробывал
Курю траву 20лет и с легкими все норм , но возможно все норм потому что я некурю сигареты вообще никогда и не табачу а курю чистоганом... Знаю людей курят траву 40 лет и тоже все нормально у них.... А если ты ее хавать любишь то зачем тогда вообще на это деньги тратить ???? Нарвал бадыля который на каждом углу растет , сварил молочины или каши пожарил и все норм. Хочешь я тебе разкажу как готовить правельно эти вещи, сваришь концентрат молочины на сгущенке и потом куда хочешь добовляй(в пирог ,в амлет , в торт,в печенье ... или просто ложку припил и на сутки улител) . Я по траве гуру просто. А кашу я такую жарю что вообще писец , он вкусная получаеться что неможешь оторваться от нееУсім привіт. Значить, вже багато років замовляв тут шишки, а зараз кинув курити, що усім і раджу, бо легеням буде хана. Так от, тепер замовляю у Скара кана-печиво, на днях купив 7 шт. Оператор, як і завжди, красавчик, відправили у той же день. Самі печеньки класні, з половинки добре взяло. Раджу спробувати даний продукт ну і в цілому магазин супер. Усім гарного дня!
Дякую за пораду! На жаль, в мене поряд нема де нарвати бадиля, тому вдовольнюсь частуванням кана-випічки від магазину, а так би зварив би масла собі звісноКурю траву 20лет и с легкими все норм , но возможно все норм потому что я некурю сигареты вообще никогда и не табачу а курю чистоганом... Знаю людей курят траву 40 лет и тоже все нормально у них.... А если ты ее хавать любишь то зачем тогда вообще на это деньги тратить ???? Нарвал бадыля который на каждом углу растет , сварил молочины или каши пожарил и все норм. Хочешь я тебе разкажу как готовить правельно эти вещи, сваришь концентрат молочины на сгущенке и потом куда хочешь добовляй(в пирог ,в амлет , в торт,в печенье ... или просто ложку припил и на сутки улител) . Я по траве гуру просто. А кашу я такую жарю что вообще писец , он вкусная получаеться что неможешь оторваться от нее
Ну ты даешь.... Ничего с твоей шкуркой неслучиться от травы .... На Снупдога посмотри он 100г в день скуриваетДякую за пораду! На жаль, в мене поряд нема де нарвати бадиля, тому вдовольнюсь частуванням кана-випічки від магазину, а так би зварив би масла собі звісно
P.S. Раджу раз у рік хоча б робити КТ (компʼютерну томографію), бо звичайний рентген нічого не покаже, тільки якщо там вже повна пизда (і то не завжди)
В мене туберкульоз з некрозом легень… нічого не станеться кажеш? Кури і далі і стеж за своєю шкуркою)))Ну ты даешь.... Ничего с твоей шкуркой неслучиться от травы .... На Снупдога посмотри он 100г в день скуривает
Кокакола вреднее
А ну тогда желаю тебе выздоровления !!! Некашляй !!!!В мене туберкульоз з некрозом легень… нічого не станеться кажеш? Кури і далі і стеж за своєю шкуркою)))
Сигарети я не курю, тож це не через них. Подивись тільки, як швидко масла збираються на водному/бонгу, чи думаєш з легенями такого нема?
Ахаха, Снуп Дога привів у приклад))) Що, він класно виглядає по твоєму? Теж хочеш бути схожим на полудохлу таксу убиту?) ( проти такс нічого не маю, люблю собачок)
P.S. І так, я знаю, що туберкульоз зʼявився не від шишок, але щоденне хапання протягом +- 13 років мені на користь точно не пішло, такі справи
Дякую, друже) І тобі бажаю, щоб все було добре!А ну тогда желаю тебе выздоровления !!! Некашляй !!!!
Ахахахах, смешнее ничего неделю не читал! Ахахпхпхпх, не верьте ему)Якщо говорити про шишки - то у Скара вони топові. Останні, що замовляв, були саме тут - Джек Херер. Однобаночні, хоча толер в мене був космічний на той час. Не знаю, який зараз в наявності сорт, але теж має бути убивчий.
Про здоров’я поговорили і добре, усі тут дорослі люди і усвідомлюють ризики. Я просто хотів поділитись своїм досвідом, бо до недавнього часу теж вважав себе безсмертним, ніяких симптомів не було, поки не сходив на КТ і як результат - мультирезистентний туберкульоз з розпадом тканин (заїбись, чьотко!). В тюрмі не сидів, сигарети не курю, алкоголь не вживаю взагалі, дядько під 2 метри зростом, і 100 кг вЄса. Так що ви можете ходити, на вигляд все ок, і не знати, яка у вас болячка всередині.
Я щиро усім бажаю здоров’я, куріть в міру (або скільки хочете, ваше життя) а магазин однозначно рекомендую, тут найкращий сервіс і стаф!
Я останній раз брав тут шишки на початку літа. І тоді, і до цього вони були убивчі. Зараз можу говорити тільки за Кана-печиво - воно робоче.Ахахахах, смешнее ничего неделю не читал! Ахахпхпхпх, не верьте ему)
Курево на свою цену - „пол беды“, ибо семок куча, да листьев и шелухи. Из общих 50, дай бог 40 (15/15/10) получится отделить более менее не наводя катавасию, 10-12 будут вида «перебить с 1-2г какой-то гидры/индора купленного заранее в другом шопе всю массу“ - и можно недельку покурить, дай бог. И так по итогу можно красиво распетлсяться разок-второй, но кто-то «с толером» будет ерепениться. Я скурил единицу в лицо и покурил бы ещё, но толку не видел. С высоким толлером - только так и будет.
поздравляю, на продукцию нужен тестер?Добрый день!
Сейчас по наличию:
Тепличные шишки
ТГК печенье
Экстази 300 мг
Кристаллы МДМА 84%
Марки 200 мкг
Ксанакс файзер 2 мг
Добро пожаловать!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.