пиши в личные я тоже не нашелДопоможіть із замовленням, не можу знайти перехід на Оператора
пиши в личные я тоже не нашелДопоможіть із замовленням, не можу знайти перехід на Оператора
пиши в личные я тоже не нашел
Дякую!![]()
Cat in the Hat - LSD-25, ПСИЛОЦИБИНОВЫЕ Грибы, отправки УКРПОЧТОЙ.
Уважаемые сектанты, представляю вашему вниманию LSD-25 высшей пробы. На марки нанесён чистейший кристалл лсд чистотой более 99%, в количестве 200 мкг. Принт называется “Cat in the hat” Из эффектов стоит отметить весьма красочную визуальную составляющую. Время действия : активная фаза 5-8...labrc.name
Тут контакти Simplex, напиши там і очікуй відповіді)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Але зараз він швидше за все спить, тому відпише ближче до обіду![]()
сорі - перейшлов за посиланням і нічого нема)))![]()
Cat in the Hat - LSD-25, ПСИЛОЦИБИНОВЫЕ Грибы, отправки УКРПОЧТОЙ.
Уважаемые сектанты, представляю вашему вниманию LSD-25 высшей пробы. На марки нанесён чистейший кристалл лсд чистотой более 99%, в количестве 200 мкг. Принт называется “Cat in the hat” Из эффектов стоит отметить весьма красочную визуальную составляющую. Время действия : активная фаза 5-8...labrc.name
Тут контакти Simplex, напиши там і очікуй відповіді)
Але зараз він швидше за все спить, тому відпише ближче до обіду![]()
Друже, все єДякую!
сорі - перейшлов за посиланням і нічого нема)))
Дякую друже, вже знайшов)))
Я от тільки спробував, у мене все працює. Я написав продавцю, зараз він тобі тут відпишевперше користуюсь Симплекс. якщо надпис - видалено контакт, це цей контакт-посилання не працює?
чи він може зявитись онлайн пізніше?
дякую!
спасибі ще раз)))Я от тільки спробував, у мене все працює. Я написав продавцю, зараз він тобі тут відпише
В лс, на первой странице контакты в программе SimplexКак заказать
А одну марочку нельзя на пробу ? Оплачу доставку и тд . Ну или за деньги одну пока денег нету на три та и три это много для меня . Я как то половину Дарт Вейдера схавала и бедтрип поймалаВ связи с открытием запускаем акцию на марочки!
Переглянути вкладення 75447
3 шт25$21$
5 шт40$33$
10 шт75$60$
20 шт 145$
Ждём вас !
Ну или пол марки на пробуА одну марочку нельзя на пробу ? Оплачу доставку и тд . Ну или за деньги одну пока денег нету на три та и три это много для меня . Я как то половину Дарт Вейдера схавала и бедтрип поймала
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.