• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Життя, і "спроби"

Паяльник

Конфуций
Повідомлення
3 843
Репутація
6 596
Вподобайки
7 161
Бали
2 440
Доброго дня шановні, сьогодні прокинувшись зранку і похмелившись чутка водярою, я дунув козацьку банку, а після спостереження на все те гівно яке відбувається на дворі на мене зненацька навалилась несподівана хвиля ностальгії.

Ця коротка розповідь написана спеціально для вас, мої котики і киці, і має доволі таки цікавий та повчальний характер, а також мені щиро хотілось би щоб ви зробили для себе якісь корисні висновки, а ще я щиро надіюсь що вам сподобається (а якшо нє - то мені похуй)

Я впевнений що багато з вас пам'ятає як в люті 90'ті багато з нас сиділо за телевізорами перед ігровими приставками. Лічно в мене була приставка кантори "Lifa", це було щось типу пародії на "Dendi", проте вона володіла всіма потрібними властивостями, зокрема підтримкою усіх катріджів, і можливістю дарувати емоції щастя і радості усім дітям (і дорослим також).

Для чого я ж це все пишу, тепер розказую для вас детальніше. Був в мене товариш, сусід, звали його Андрієм, він часто зависав у мене, так як приставки у нього не було.

Одного разу Андрій по чиїйсь пораді сказав мені "дай на сєку джойстік, я хочу шось попробувати"
Джойстік я йому тоді дав, але в результаті він спробував трамадол, а вже через півроку подох від передозу ширкою

Другого мого коллєгу звали Євгенієм, а власне сама історія його життя відбулась доволі таки пізніше.
Євгеній був з так званої "фаршированої" сімейки, його батя був арбітражним суддею, а мама варатіла модний в ті часи бізнес на всяких різних турецьких і китайських тряпках.

Для того щоб ви повністю розуміли картину всієї ширину кроку - Євгеній в свої скромні 18 років вже жив сам на окремій хаті, а окрім того мав власний продуктовий ларьок з якого получав прибуток, і отримав нову девятку прям "в чехлах" на днюху. Само собою розуміється - затонував під ноль, поставив саб, і ми з ним катали на ній мєстних блядєй, і успішно робили з ними різні нехороші речі.

В результаті Євгеній, прям точь в точь як Андрюха вирішив "спробувати" для себе таку штуку як "апарати". Як наслідок - Євгеній проєбав спочатку все золото з хат, далі ларьок серьозним дядям, а потім і машину також.

Я повністю впевнений що хату тоже би проєбав, але йому заканало шо вона була записана на маму. Потім Євгенія я вже не бачив, оскільки він став завсєгдатаєм дурдомів і ребух, бо надто вже сильно по його самолюбству вдарила дана неприємна ситуація

Мораль історії - "Грайте, але не заігруйтесь"

istockphoto-1398289137-612x612.jpg

Останнє редагування:
Безусловно ты мастер повествований. Особенно Евгения пример поучительный, а Андрея закономерный, если мы говорим про 90-е.

Безусловно ты мастер повествований. Особенно Евгения пример поучительный, а Андрея закономерный, если мы говорим про 90-е.
та я хуярю шо глухонємой бро) але я не валшебнік, я тільки вчуся

это классика, хотел слишком много, и проебал то что не ценил

Та бля в випадку з апіками там кінець один
А как же я🥺 Живое опровержение подобных клеше... Всегда есть выбор!
Опиаты не приговор! Приговор, слабый характер и отсутствие силы воли

я подумаю над твоєю кандидатурою на солідну посаду
Петиция готова? Подумал над вашим вчерашним предложением пожалуй соглашусь занять пост министра в Министерстве Внешней Наркополитики

Петиция готова? Подумал над вашим вчерашним предложением пожалуй соглашусь занять пост министра в Министерстве Внешней Наркополитики
Контроль за успешностью в ведении и активности продажи ПАВ

Назад
Зверху Знизу