Вже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Та не, я не по таким справамкури сіль, так буде безпечніше, оскільки запах не такий запальний
ти шось накрутив собі бігудєй, хто там шо буде нюхати. канєшно якшо в тебе хапає казіно цілий вечір, то буде відчутно, а якшо ти сам пару банок опустиш - нікому ти нахуй не будеш потрібен)Та не, я не по таким справам
З вікна буде задувати в хатуВже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
очень опасно, сбу приедет сразухочу просто у відкрите вікно дунути
Мені головне щоб не прийшов сусід і не дав піздюлейочень опасно, сбу приедет сразу
кури как хочешь и не парься, всем похуй на шмальВже пройшов місяць як я активно хапаю у витяжку на кухні і проблеми ще не виникали, але жостко замахав цей шум без неї і хочу просто у відкрите вікно дунути. Чи великий шанс того що сусіди почують цей запах?
Дякую за відповідь, дійсно накрутив нащо паритисьти шось накрутив собі бігудєй, хто там шо буде нюхати. канєшно якшо в тебе хапає казіно цілий вечір, то буде відчутно, а якшо ти сам пару банок опустиш - нікому ти нахуй не будеш потрібен)
та ти його тоже накури і нормально всьо будеМені головне щоб не прийшов сусід і не дав піздюлей
Так накури сусідаМені головне щоб не прийшов сусід і не дав піздюлей
раньше уже давал пиздюлей получается?Мені головне щоб не прийшов сусід і не дав піздюлей
Не давав ще), пробувати не хочураньше уже давал пиздюлей получается?
Я ще не настільки апгрейднувсяХапаю дома на дивані
Аналогічно мокрый под диваном сразу стоитХапаю дома на дивані
Дуй в кульок а потім на вулицю виносьА мені тупо у вікно видихати чи відкрити на мікро провітрювання і туди дути?
В створку между жалюзиА мені тупо у вікно видихати чи відкрити на мікро провітрювання і туди дути?
в унітаз видувай, закривай кришку і спускай водуА мені тупо у вікно видихати чи відкрити на мікро провітрювання і туди дути?
в банку и на консервацию в подвалДуй в кульок а потім на вулицю винось
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.