fallen angel♱
Посвященный
LSD нужен лсдНапалю хоть щас, если приведешь хапать ещё и нуклеона)
Да что там напалю, дорогу начерчу, напалю.... Бухло может любишь, всё шо угодно...
LSD нужен лсдНапалю хоть щас, если приведешь хапать ещё и нуклеона)
Да что там напалю, дорогу начерчу, напалю.... Бухло может любишь, всё шо угодно...
Да не, я не люблю траву, и алкоголь тоже не)Напалю хоть щас, если приведешь хапать ещё и нуклеона)
Ах ты ссуук...
лучше ХАПАТЬ , а где , это уже ПОХУЙ ДЯДЬ)Виникла проблема, зїхав на нову квартиру і трошки не можу розібратися де краще дунути. Якщо у витяжку хапати чи буде сифонити сусідам? Живу в 4 поверховій австрійській старушці на 3 поверсі, чи буде чутно запах сусідам збоку і зверху ?
хуле тут гадать , это недоНАРКОТИК МЕФЕдрон
бро отпиши в лс)LSD нужен лсд
вiдписавбро отпиши в лс)
Ще не вирішили де краще хапати
ясно)) а я уже иду хаппать)Ще не вирішили де краще хапати![]()
Хев е Найс хапка Бро!))ясно)) а я уже иду хаппать)
сенкс)Хев е Найс хапка Бро!))
Отлично. Меня подкизявило пока что)сенкс)
Повідомлення об'єднано автоматично:
нарубало)
ЧТО ЧТО?)Отлично. Меня подкизявило пока что)
Ну пока что не кизявит в полной мере а всего лишь подкизявливаетЧТО ЧТО?)
Почему соседи варившие крокодайл об этом не переживалиВиникла проблема, зїхав на нову квартиру і трошки не можу розібратися де краще дунути. Якщо у витяжку хапати чи буде сифонити сусідам? Живу в 4 поверховій австрійській старушці на 3 поверсі, чи буде чутно запах сусідам збоку і зверху ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.