На вулиці в центрі міста не зможу хапанути, панічку зловлю потім ледве до дому зайдуПокури ну улице, потом обдумай этот вопрос
Регистрация с домена protonmail временно не работает, извините за неудобства.
На вулиці в центрі міста не зможу хапанути, панічку зловлю потім ледве до дому зайдуПокури ну улице, потом обдумай этот вопрос
Познакомься с соседями может у вас такой тандем получится что не надо будет и прятаться.Виникла проблема, зїхав на нову квартиру і трошки не можу розібратися де краще дунути. Якщо у витяжку хапати чи буде сифонити сусідам? Живу в 4 поверховій австрійській старушці на 3 поверсі, чи буде чутно запах сусідам збоку і зверху ?
Тогда некури*.На вулиці в центрі міста не зможу хапанути, панічку зловлю потім ледве до дому зайду
ДаЧи можна тут задати ще одне питання не створюючи новий тред ?
Якщо можна хотів б я у вас запитати, якщо з 1 банки і 1 косяка мене тримало 6+- годин і підарасило навкруги, люта дезорієнтація і серце боліло сильно. Це могла бути якась хімка чи це просто панічку зловив або бледного?
Так панічку зловив чи хімоза була ?Тогда некури*.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Да
Ага и начал с этими словами на дорогуМне тоже раньше, да и сейчас, но уважают того кто уважает других)
Смотря на что легло.Чи можна тут задати ще одне питання не створюючи новий тред ?
Якщо можна хотів б я у вас запитати, якщо з 1 банки і 1 косяка мене тримало 6+- годин і підарасило навкруги, люта дезорієнтація і серце боліло сильно. Це могла бути якась хімка чи це просто панічку зловив або бледного?
0.5 пивка випив за годину до цього, а так хапанув ну досить велику банку і потім коли херово стало ще косяк запхали і після цього ще більш гірше стало. Такий стан впершеСмотря на что легло.
Может ты уже был ботинкой или под колёсами какими-нибудь учитывая это.
А может чуть-чуть передознулся.
У меня было такое встать не могла.
На синичку курнула с одноклассником Я долго отходила.
на точкеВиникла проблема, зїхав на нову квартиру і трошки не можу розібратися де краще дунути. Якщо у витяжку хапати чи буде сифонити сусідам? Живу в 4 поверховій австрійській старушці на 3 поверсі, чи буде чутно запах сусідам збоку і зверху ?
Що за точка ?на точке
Как-то типу, которого трава небрала задули восемь паровозов подряд. - вот то он бледного поймал и потом накуривало его как всех.Так панічку зловив чи хімоза була ?
Ты просто пионер не прикуренный. У Теона брал?)))Чи можна тут задати ще одне питання не створюючи новий тред ?
З рук у знайомого брав, не прикурений виходить 0 толеруТы просто пионер не прикуренный. У Теона брал?)))
В будь якому випадку буде чути усімВиникла проблема, зїхав на нову квартиру і трошки не можу розібратися де краще дунути. Якщо у витяжку хапати чи буде сифонити сусідам? Живу в 4 поверховій австрійській старушці на 3 поверсі, чи буде чутно запах сусідам збоку і зверху ?
Якось це можна замаскувати, чи мінімізувати?В будь якому випадку буде чути усім
Вугільний фільтр на витяжку, кімнатний очисник/зволожувач повітря з іонізацієюЯкось це можна замаскувати, чи мінімізувати?
я полагаю что ламповей всего опускать банку в тюрячкеВиникла проблема, зїхав на нову квартиру і трошки не можу розібратися де краще дунути. Якщо у витяжку хапати чи буде сифонити сусідам? Живу в 4 поверховій австрійській старушці на 3 поверсі, чи буде чутно запах сусідам збоку і зверху ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.