Плохо будем разбиратьсяОчень плохое отношение оператора
Напишите администраторуДовай розбиратся
Спасибо большоеXTC от BENETTON GROUP
⚠ В цену хорошего трюка обязательно входит жертва ⚠ Ник продавца: Benetton Ник помощницы: Benetton Supp Ссылка на ветку продавца: *ТЫК* Вещество: XTC, экстази, ешка Вес пробника: 1шт (250mg MDMA) Тестер: ♀️| 1,65м | 56кг | 23лвл Толер: Низкий Кросс-толер: Амфетамин (за 2+ недели то...labrc.name
Спасибо большоеБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Blue Cheese by Benetton
Очень даже рабочая,но немного дасушить нужно ещё
Спасибо большоеЗабирав на Борщагівці клад з шш, дуже пруща, ароматна, валить з 2 вражаюче, але на мій смак, здалося, що сильно пресована. Кладмен сховав гарно, важкувато було знайти, бо нервував, що не встигаю на метро, але вся мутка закінчилась феєрично, накур яскравий, але хочу ще![]()
Благодарю за отзывДоброго! Нарешті взяв меф у вас на пробу, оплата и видача кординат в течение 10 минут нет создавайте диспут решит незамедлительно , кординати одно фото но в хорошем качестве, меф на ровнепо качеству с файтом неоном тип топом, в боте есть скидка если делаеш много заказов и на каждую 5 покупку скидка 50 % , по поводу не находов бил ненаход дали перезаклад, конечно я думаю что не всегда так но повезло
БлагодарюНайс шоп, файний асортимент, відповідна якість, рекомендую!!!
Нот ет олл, адже це звичайна констатація фактів, нічого надзвичайного, просто факти.Благодарю
Здравствуйте.Оформил покупку закладки в боте - выслали фото с координатами.
Мало того, что это оказалось на краю мира, (если кто смотрел сериал "Ласт квест") - тот поймёт. ) ровно так, как гг. продирался через чащу леса в поисках клада, похожее было и со мной)
По итогу, добравшись до места, после продолжительных раскопок клада я не обнаружил.
Обратившись к оператору получил ответ, что "ненаходы" первых покупателей они не рассматривают.
Скрины прилагаю:
Переглянути вкладення 8193Переглянути вкладення 8194
Переглянути вкладення 8195Переглянути вкладення 8196Переглянути вкладення 8197
Вперше подібну хйню "про перші ненаходи" чую!!! Кожен поважаючий себе шоп цінить клієнтів особливо нових і не мусорських, теж вперше колись ходив ха кладом в стелсі "щебінь міський звичайний", але не засцяв виглядати дибілом пояснив все адміну звернувшись через бот в службу підтримки, в сервісі зрозуміли в режимі телефонному ледь не за руку оператор до місця, далі-сам півдотику зняв. В ІНШОМУ магазі перша покупка-ненаход, але,зателефонувавши на сапп дтримки,чемно, адекватно, об'єктивно пояснивши про місце кладу вказаних по корах, які були наданні курою (БЕЗ прив' язки до місцевості, ( капітальної будівлі і т.д.) а зприв'язкою до куща, які влітку абсолютно всі однохуйствєнно зелені і поточені кругом норами, наритими чайками, наче шашлямияки, попаяні стада яких ходятут одні за одними, шоь халяв хапнуть. НАДАВ ФАКТАЖ-фото не відеозапис від виходу з марша, як пишуть в рекомендаціях(что делать и как получить перезаклад в случаяє ненахода). НАЗАГАЛ БУВ ПОЧУТИЙ КУРА БУВ ПІЗДЮК, Я КлІЄНТ ЯКИЙ ПОСтРАЖДАВ ПОТРАТИвШИ ЧАС ЧЕРЕЗ ПІЗДЮКА і обіцянку від опера про персональний перезакладОформил покупку закладки в боте - выслали фото с координатами.
Мало того, что это оказалось на краю мира, (если кто смотрел сериал "Ласт квест") - тот поймёт. ) ровно так, как гг. продирался через чащу леса в поисках клада, похожее было и со мной)
По итогу, добравшись до места, после продолжительных раскопок клада я не обнаружил.
Обратившись к оператору получил ответ, что "ненаходы" первых покупателей они не рассматривают.
Скрины прилагаю:
Переглянути вкладення 8193Переглянути вкладення 8194
Переглянути вкладення 8195Переглянути вкладення 8196Переглянути вкладення 8197
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.