ВІДГУКИ

Привет всем читающим 🤗

С этим магазином сталкивалась уже два раза.
Проводя время за изучением Секты я попала на ветку этого магазина и увидела Нбом в прайсе. Вспомнив про своего друга, любителя этого вещества, и мы решили заказать.
Общение с Лордом - 10 баллов.
Общались с 15:00 до 21:00 (мы далеко не моментально друг другу отвечали), когда мне сообщили хорошую новость - кладмен пупсик разложил свежие клады и можно забрать хоть сейчас. П.с это мы и сделали.
Стеллс на высшем уровне, очень легко добывается, полный восторг.
Сам нбом пушка, вход начался примерно через минут 40 (хотя друга размазало минут через 15)
Спад эффектов начался часа через 4, и еще часа через 3 чувствовались легкие эффекты.

Интересный факт: в следующий раз, через 2 недели, меня нагребло резко и мощно уже через 15 минут.

Когда с друзьями подняли тему, что хочется вместе потриповать с лсд, я не задумываясь сказала, что вопрос с шопом я решу, ведь сразу вспомнился этот шоп.
В этот раз пробовала подружиться с ботом (почему-то это давалось мне крайне сложно), Лорд любезно объяснил как подружиться с ботом и я успешно заказала товар, получив через 5 минут после оплаты координаты.

На месте курьер постарался на славу, спрятал так, что я уже подумала, что ненаход, расстроившись, уже хотела уходить, но решила более тщетно изучить местность и офигела, когда оказалось, что все на месте.

По поводу самого лсд - трип топчик, у нас была небольшая компания, которая как только хоть понемногу начал проходить пик, нашла себе миссию - найти лавалампу.
На эту миссию мы потратили весь остальной трип (спойлер: миссия провалена)

Короче, магазин топ всех топов, если станет вопрос, где купить психоделы, я не задумываясь буду рекламировать 🫶

2сб цікава річ? Особисто мені це було на рівні першого разу як я спробував лсд ще в 2019р з цього шопу, а то і більше. Найяскравіші візуали та найїбанутіше відчуття дежавю це про цю речовину.
Перша дегустація в приблизно 0.015-0.020мг змусила мене відчути приблизно теж саме що і марка лсд в 110мкг тільки в більш свідомому й спокійному стані (це не про перші 20 хвилин після прийому, бо відзначу що вхід в цієї речовини, якщо вживати інтраназально досить неприємний, відчуття ніби захворів й тебе знобить + дурний вайб незалежно в якій ти обстановці це один єдиний мінус в родині 2-С). Крутий чемний вайб, сильна психоделія по типу "я живий? чи я привид який має матеріальне тіло??" ахуєнна спокійна ейфорія й просто задоволення від життя це все було присутнє).
Перший прийом був благородний в порівнянні з наступними, опер якимось чином провангував що я теж хотів би пробувати 2-СІ й підігнав мені по брацьки 0.100мг 2сі, через годинки 4-5 коли майже всі ефекти 2сб пройшли я вжив ще приблизно таку саму порцію 2сі.. вхід в рази жахливіший ніж перший раз, біль в носі ніщо в порівнянні з тим відчуттям з дитинства коли в тебе температура, ти спиш і бачиш дурні сни, це про вхід 2сі, але так само 20 хвилинок й ти в казочці).
2сі в порівнянні з 2сб майже однаковий по відчуттям, крім легкого стіму (не спав всю ніч хоч вже вирубало перед його прийомом) й того що візуали трішки відрізняються від 2сб. 2сб мені схоже на лсд але без такого, аж дуже чіткого вигляду фракталів, а 2сі це не так як про фрактали як про блять РЕАЛЬНИХ ДРАКОНІВ та казкових істот🤯 через пів години після прийому я лежав на ліжку в темній ледь освітленій різнокольоровою лед стрічкою кімнаті й всюди бачив маленьких песиків й різних тваринок без чітких обрисів!. Купу посмішок на всі зуби це про візуал 2сі🙈 весь час я був максимально щасливий від того що я відчуваю, це в мене вперше був настільки інтенсивний досвід в психоделії (раніше юзав 440мкг лсд але то зовсім було по інакшому) я просто був в екстазі про що б я не думав, але жага колосального об'йоба, об'їбала мене і в цей раз.. я взяв й впіздував невеличку баночку індіки сорту лсд, й почалося те що я називаю мозготроща, бо ті думки вайб та візуал це повний розйоб, це комбо фрекса злило всю ту затемнену картинку перед моїми очима в одне ціле психоделічне полотно й під місячним світлом здавалось що я на висоті в кілометр над землею, дивлюся на поле засаджене пшеницею й просто переношу себе в будь яку частинку світу, спочатку я був в себе в батьківському домі, потім потрапив до Ейфелевої вежі під час грози, а далі я відправився на сонячний пляж десь у флориду, і все це з МАКСИМАЛЬНО вираженою й яскравою картинкою, ніби в дуже яскравому сні, напевно це і був той самий ПОЗАТІЛЕСНИЙ досвід про який я так давно марив, шкода що після того як я закурився вайб змінився з казочки на якусь прогулянку по кладовищу, відчуття ніби за мною зараз хтось спостерігає і поруч зі мною хтось є я нівелював своїм досвідом і знанням що це лиш параноя, я був на межі від бедтріпу але я справлявся з цим. Під ранок через годинок 4-5 після прийому я повністю відключив свої думки та розчинився в тріпі який на той момент ще був досить інтенсивним й під візуал картинку нереально красивого заходу сонця я просто заснув🤤
Був у мене ще один досвід перорального прийому в 30-40мг 2сб але там було лише розмажилово, дуже й дуже інтенсивний візуал та психоделія в думках, весь тріп я провів в навушниках з маленькою прогулянкою яку я ще в майбутньому обов'язково повторю.

Окремо подякую оперу за пробу 2-СІ
Можливо тому я вирішив описати свій перший досвід для відгуку більш детально, а може тому що я максимально в захваті від цієї речовини.
Дякую дядьку Шульгіну за його винаходи✨

Також окремо відмічу стелс, це 1000/10 кожен раз як купую в Лорда й розпаковую посилку я на секунду очкую думаючи, що може забули покласти всередину але впевненість в шопі мене відразу заспокоює

Фрексуха на великих дозуваннях таращить так, що давай дорогу🤣 маже й ліпить тому варто налаштувати свій сетинг так щоб вас ніхто не турбував.
Меньше дозування це ейфорія та яскрава картинка з не менш яскравими та благородними думками.

Дякую Лорду за можливість скуштувати такі речовини🫶🏻

П.с толер до психоделіків був відсутній, хіба максимально лайтовий грибний тріп три тижні тому, кростолер хапка травки за добу до прийому.

Чуть не забув, дехи чи затягу родина 2-С не викликає, не враховуючи здОрОвеезниий інтерес пізнати її з усіх сторін. Так чи інакше після 5ти прийомів підряд на протязі 3х діб, з'явилась легка слабкість в організмі, симптомами якої була м'язова втома ніг та спини, може це турбовий вихлоп в родини 2-С але ця хуйня особливо люто пездує під техно чи будь яку високобітову музичку твоє тіло й свідомість відлітає в екстаз і починає мимовільно рухатись самим по собі в такт чудесних звуків " D|K|OXY чи GUESTLIST 3.2KM " які в голові розкриваються декількома фонами частот які накладаються один на одного створюючи можливість ментально стати їхнім треком🤤. Цей мікс звуку створює атмосферу в якій розмова з товаришами йде легко й ноги несуть тебе самі, 2сб а особливо 2сІ не дають довго сидіти на місці, тобі хочеться йти в дорогу чим далі щоб побачити якогомога більше різноманітних пейзажів які обйобана свідомість сприймає в таких обставинах як описують письменники в творах про детективів 20ст.

Одна доба це все відпускає, залишаються тільки часті флешбеки й гучні як грім, моменти усвідомлення свого реального світу під час тріпу.
Порівняно з іншими псизоделіками цей має більш пагубний вплив на ментальне здоров'я, бо Толік не приходить на 1-2 тижні після першого вживання, трясця, цей персонаж абсолютно відсутній в казці 2с і цим він має властивість виносить здоровий глузд з макітри настільки, що на третій день вживання починає зникати відчуття межі реального світу і ти розумієш, що наступний раз ти можеш його більше взагалі не знайти. З цим всім бажання його вживати ще, просто зникає. Розуміння, що меньше дозування вже не таке цікаве, а велике знесе тобі клепки, тобі всеодно ще більше хочеться зазирнути за ширму свідомості, проте ти спокійно себе зтримуєш, бо знаєш, що там тебе зжере фрекс👹
Уу сука ці їбала драконів й собак🙈 особливо після банки можуть звести з розуму і я не жартую, психоделія речовин цієї групи навіть при маленьких дозуваннях робить тебе крейзі, а при великих перекриває майже наглухо, багаторазово падаюча картинка в твоїх очах, чи великі великі посмішки будуть тебе яскраво веселить чи моторошно висаджувати в залежності як налаштуєш свій розум. Також незвичний запах, який більше ніде в житті не зустрінеш, буде то з'являтись то зникати в тебе в ніздрях, схожий ніби на підпалену солодку вату яка була погашена гірким швепсом.

всім привіт! отримав сьогодні замовлення, замовляв Vertigo картонки) стелс гарний, замотано щільно, доставка не є швидкою, проте це притаманні риси цього поштового оператора:)
Лорд завжди був на зв'язку та відповідав на всі запитання. будемо летіти, по прильоту найдемося, сєкта!

Назад
Зверху Знизу