Відгуки та Тріп-репорти

Вітаю 💖

Відгук на сорт 🍀 Dony Burger 🍔 від магазину KFC.

Нещодавно брала перший раз товар тут.
Моє сердечко вони підкорили сервісом, зручністю скарбу та якістю, тому ось мій другий репорт:

📌Оплата/місце/забір:
Оплата пройшла вдало, користуюсь переказом на карту, що дуже зручно 💳

Обрала найближчу до себе станцію метро серед локацій, але ось тут трошки засмутилась, бо в моїх мріях це мало б бути десь біля мого будинку😅
Довелось трошки довше пройти до точки, до речі з місця забору відкривався дуже гарний вид на Київ 🇺🇦
Місце біля дороги, проте машини проїжджали доволі рідко плюс зручно спостерігати чи нікого нема поруч, а ще курʼєр вдало вибрав безпечний закуток. Зняла миттєво !

📌 Ефект/смак:
Дуже чекала вечора, щоб затестити новий сорт для себе.
Вказано, що це майже 100% індика. Я завжди боялась такого, але пан Оператор підтримки порадив цей сорт🌿

Чому Dony Burger? 🍔 тому що ще до куріння в нос через ізоленту вдаряє прям смачний сирний і ніби часниковий аромат 🧀
А який же бургер без сиру? До речі, навіть колір з оранжевими соковитими вставками ✴️
IMG_2738.jpeg

Сама шишка мʼяка, досить смоляниста, тому розхід виходить економний.

На відміну від White Widow від цього сорту я не кашляла, хоча й курю не перший раз 😅
І дійсно це було смачно.
Щодо ефекту, я чекала, що індика мене прибʼє до ліжка одразу. Потім так і сталось, але перед цим був дуже приємний досить активний стан.

А потім коли я лягла на ліжко мені ефект нагадав суміш ЛСД і єшок (екстазі)✨ 💜

Дуже приємні тілесні відчуття були, прям починаючи від кінчиків пальців на ногах і до волосся на голові. Поки я лежала і кайфувала, в голову приходила купа креативних ідей, але на жаль записати їх я була не в стані )

Музика була дуже в тему, під кожну пісню приходили цікаві образи і ідеї для кліпу.

Що цікаво, їсти не пробило дуже сильно.
Слава Богу, бо я б лопнула🥹
Але шоколадки від Кіндера були прям топ.
Рекомендую цей сорт як релаксант, впевнена буде приємно як і наодинці курити так і в парі з кимось 🩷

Підсумки 🙌
Сапорт: 10/10
Місце: 9ʼ5/10 ( мінус лише через те, що все ж це було далеченько від метро )
Пакування: 10/10
Ефект: 11/10 💞чарівно

P.S.
KFC себе зарекомендували круто вже давно, я лише недавно оцінила це. І найближчим часом планую спробувати цікаві таблеточки в них 💊 🧚‍♀️
IMG_2736.jpegIMG_2741.jpeg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу