nata_vsrata
У меня не покупать!
Вітаю 
Відгук на сорт
Dony Burger
від магазину KFC.
Нещодавно брала перший раз товар тут.
Моє сердечко вони підкорили сервісом, зручністю скарбу та якістю, тому ось мій другий репорт:
Оплата/місце/забір:
Оплата пройшла вдало, користуюсь переказом на карту, що дуже зручно
Обрала найближчу до себе станцію метро серед локацій, але ось тут трошки засмутилась, бо в моїх мріях це мало б бути десь біля мого будинку
Довелось трошки довше пройти до точки, до речі з місця забору відкривався дуже гарний вид на Київ
Місце біля дороги, проте машини проїжджали доволі рідко плюс зручно спостерігати чи нікого нема поруч, а ще курʼєр вдало вибрав безпечний закуток. Зняла миттєво !
Ефект/смак:
Дуже чекала вечора, щоб затестити новий сорт для себе.
Вказано, що це майже 100% індика. Я завжди боялась такого, але пан Оператор підтримки порадив цей сорт
Чому Dony Burger?
тому що ще до куріння в нос через ізоленту вдаряє прям смачний сирний і ніби часниковий аромат 
А який же бургер без сиру? До речі, навіть колір з оранжевими соковитими вставками

Сама шишка мʼяка, досить смоляниста, тому розхід виходить економний.
На відміну від White Widow від цього сорту я не кашляла, хоча й курю не перший раз
І дійсно це було смачно.
Щодо ефекту, я чекала, що індика мене прибʼє до ліжка одразу. Потім так і сталось, але перед цим був дуже приємний досить активний стан.
А потім коли я лягла на ліжко мені ефект нагадав суміш ЛСД і єшок (екстазі)

Дуже приємні тілесні відчуття були, прям починаючи від кінчиків пальців на ногах і до волосся на голові. Поки я лежала і кайфувала, в голову приходила купа креативних ідей, але на жаль записати їх я була не в стані )
Музика була дуже в тему, під кожну пісню приходили цікаві образи і ідеї для кліпу.
Що цікаво, їсти не пробило дуже сильно.
Слава Богу, бо я б лопнула
Але шоколадки від Кіндера були прям топ.
Рекомендую цей сорт як релаксант, впевнена буде приємно як і наодинці курити так і в парі з кимось
Підсумки
Сапорт: 10/10
Місце: 9ʼ5/10 ( мінус лише через те, що все ж це було далеченько від метро )
Пакування: 10/10
Ефект: 11/10
чарівно
P.S.
KFC себе зарекомендували круто вже давно, я лише недавно оцінила це. І найближчим часом планую спробувати цікаві таблеточки в них

Відгук на сорт

Нещодавно брала перший раз товар тут.
Моє сердечко вони підкорили сервісом, зручністю скарбу та якістю, тому ось мій другий репорт:

Оплата пройшла вдало, користуюсь переказом на карту, що дуже зручно

Обрала найближчу до себе станцію метро серед локацій, але ось тут трошки засмутилась, бо в моїх мріях це мало б бути десь біля мого будинку

Довелось трошки довше пройти до точки, до речі з місця забору відкривався дуже гарний вид на Київ

Місце біля дороги, проте машини проїжджали доволі рідко плюс зручно спостерігати чи нікого нема поруч, а ще курʼєр вдало вибрав безпечний закуток. Зняла миттєво !

Дуже чекала вечора, щоб затестити новий сорт для себе.
Вказано, що це майже 100% індика. Я завжди боялась такого, але пан Оператор підтримки порадив цей сорт

Чому Dony Burger?

А який же бургер без сиру? До речі, навіть колір з оранжевими соковитими вставками

Сама шишка мʼяка, досить смоляниста, тому розхід виходить економний.
На відміну від White Widow від цього сорту я не кашляла, хоча й курю не перший раз

І дійсно це було смачно.
Щодо ефекту, я чекала, що індика мене прибʼє до ліжка одразу. Потім так і сталось, але перед цим був дуже приємний досить активний стан.
А потім коли я лягла на ліжко мені ефект нагадав суміш ЛСД і єшок (екстазі)

Дуже приємні тілесні відчуття були, прям починаючи від кінчиків пальців на ногах і до волосся на голові. Поки я лежала і кайфувала, в голову приходила купа креативних ідей, але на жаль записати їх я була не в стані )
Музика була дуже в тему, під кожну пісню приходили цікаві образи і ідеї для кліпу.
Що цікаво, їсти не пробило дуже сильно.
Слава Богу, бо я б лопнула

Але шоколадки від Кіндера були прям топ.
Рекомендую цей сорт як релаксант, впевнена буде приємно як і наодинці курити так і в парі з кимось

Підсумки

Сапорт: 10/10
Місце: 9ʼ5/10 ( мінус лише через те, що все ж це було далеченько від метро )
Пакування: 10/10
Ефект: 11/10

P.S.
KFC себе зарекомендували круто вже давно, я лише недавно оцінила це. І найближчим часом планую спробувати цікаві таблеточки в них

Останнє редагування: