ViLi_SeVeN
Посвященный
Так что тут товарчик свежий подошёл как говорили,я не против стать тестером шыш или ПвП
за отзыв ебучачий 

Тестировали истинные эксперды, которые хер знает как отбиралисьОчень странно, что амф и кокс одинаково выглядят...
А я думал тебе «вообще похуй» кто тестировалТестировали истинные эксперды, которые хер знает как отбирались
Так и есть, отвечал на сообщение shit_paradise и толькоА я думал тебе «вообще похуй» кто тестировал
Только назвал меня истинным экперДомТак и есть, отвечал на сообщение shit_paradise и только
На пробу можноА-пвп +
Щиро вітаю Вас, Бажаю Великого Успіху та процвітання Вашому Шопу і адекватних клієнтів. А щоб ненаходів ніколи не було впринципі!!!
Переглянути вкладення 87138
СТАНУ, ЩИРО, НА ПРОБУ АБО ВИГРАШ ШШ/АМФИ. ПРиГОТУЮ УНІКАЛЬНИЙ РЕЦЕПТ випічки чи солодощів,
А З АМФИ ЗРОБЛЮ ЖУЙКИ ПО ТИПУ НІКОТИНОВИХ(З ВОСКУ бджолиного)
Переглянути вкладення 87142
- ПРИЙМУ продукцію САМ ТА ВІДПРАВЛЮ ЩЕ АКТИВНИМ З ФОРУМУ АБО СВОЇМ БРАЗАМ
Devil Armageddon Polly
ДЛЯ БІЛЬШОЇ КІЛЬКОСТІ ТРІП-РЕПОРТІВЗ ЛЮБОВ'Ю ДЛЯ КРyТОГО МАГАЗИНЧUКУ
МИР
Переглянути вкладення 87143
~~~MINISTERSTVO~ ~VIDPRAVOK~~~
Переглянути вкладення 87144
Мне очень понравилось этот сериал поэтому имя взяла себе Polly. Shelby без этого персонажа сериал стал неинтересным Я его так и не досмотрела потому чтоPolly умерла
Переглянути вкладення 87160
### Tiesto – Secrets (Original Mix)by Tiësto & KSHMR on
###SoundCloud
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Переглянути вкладення 87158
Ты можешь и лучший подборочку сделать)
Есть репорты на ваш мет? Хочю почитать, или можно обсудить платный пробник под репорт кокразЗавершилось поверненням коштів,тільки про це ніхто так і не відписав сюди)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Є бажаючи продегустувати амф?пишіть в лс,тільки з репутацією
Даёте пробу???А-пвп +
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.