Відгуки та Тріп-репорти

тріп на КЕТ від KFC

клад забрав на раз-2, курі +rep)
Кароче Кет в мене засів в голові спробувати ще давно, тож знаючи що таке диспозиціативи я вирішив занюхатитись ним від пана Сандерса.
Кароче нюхаю я вперше чистий кет в подворотнях нивок і мене нічого не ципляє поки я не почну іти до метро (нюхнув я на глаз 100мг в обидві, може трохи більше, вагів не маю але знаючи що опер не обвішує я наміряв десь пʼяту частину чікета), валить починає поступово як і треба, але з ноткою тупняків і пройшовши трохи дороги під музон я зрозумів шо навалюватиме мене все більше +факт що я після зміни вирішив заліпнути то і виходить що по тротуару несеться тело ketwalk походкой і розслаблений тіп нікого не помічаючи тупо от прям від цього слова - чимчикує🤣
кароче основна задача добратись до метро і звідти на тягу виконана, але під яким ж покривалом я блукаю по районам це треба відчути:
До цього я перепробував майже всі швидкості, але це повна протилежність в якій я знайшов свій кайф, а саме ефекти дисоціації і головне - затуманеня розуму з нотками адекватності вносять свою лепту у сьогоднішній вечір, тож у висновку скажу - той, хто хоче погрузитись і розпластатись по цьому чудесному світі я раджу робити це під кайфову музику, головне, розслабляючу)
Всім - мирного Неба!

Останнє редагування:

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу