Відгуки та Тріп-репорти

Привет. Написал репортажик на Кали, как вам?

Привет. Написал репортажик на Кали, как вам?
ТОП 🏆☝️

Привіт. Це найкращий шоп евер. Радий що повернулись до мого району. Заценіть репортик на ці жирнющі шишки

Всім peace ✌🏻
Хочу залишити позитивний відгук про Кетамін від 24kfc.shop
По роботі сайта/бота все відмінно, замовив-отримав автоматизовано за це 10/10
Про роботу курʼєра теж не можу не чого сказати поганого, навпаки тільки в позитивному плані все, місце клада, стелс 💪🏻 та фото і кординати все це дає змогу знайти клад без проблем !😉
По стаффу тут все теж відмінно, якість є якість !!!
IMG_2707.jpeg
дякую за увагу, всего найкращого вам та мирного неба 🇺🇦✊

Вкладення

• IMG_2707.jpeg
    IMG_2707.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 4
IMG_0182.jpeg🔥 Donny Burger, 2g — лучшее, что пробовал в Киеве

Одна из вкуснейших шишек в городе.
Плотная, ароматная, эффект — мягкий, но глубокий.
THC до 28% — чувствуется сразу: тело расслабляется, голова улыбается.

💨 Забитый косяк — и ты будто в кино.
10/10 по всем параметрам: вкус, запах, визуал, эффект.
Банка из водника - тянется плотнейшая, дым приятный.

🌿 Шишек и своих хватает,
но от этой реально захватывает дух. Хочется ещё.

🏪 Самый лояльный магазин в Киеве:
хорошие тайники, стабильный сервис, уважение к клиенту.

IMG_0269.jpeg
Продовжу свій монолог. Всім привіт.

Так не можна робити, команда КФС, що за підстава((​
Купив у вас шишки — вони були дуууже смачні, захотілось ще — купив ще, і вони ще смачніші!​

Бачу новинку — до 30% ТГК... Ну не можна не спробувати.​
Берем. Всі гроші у вас залишу… :)

По враженням:
Ядовий яд, дуже файна шишка.​
Дуже гарна, дуже запашна, різнокольорова, цільна, сильна.
Хай береже вас Бог Джа.​
Гроверу респект максимальний — мало хто зараз так гарно сушить шишки.​

IMG_0270.jpeg
Оцінки:
🍀1g Frozen Cherry Runtz
Товар12/10
Оператор12/10
Кур'єр12/10
Магазин12/10
Місце10/10

Дякую
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
за кайфові моменти!

Тримаєте планку!

Останнє редагування:
Взял 3 хтс в этом шопе, к сожалению, не нашел желенного. Клад был в камне, место было выбрано, думаю, неподходящее. Там уже была куча камней и поиск еще одного - неблагодарное дело. Другая гипотеза - что сошкурили, место проходное, были следы того, что там искали. Я написал оперу, предоставлял дополнительные фото, он позже прислал уточнение со стрелкой на моих фото от курьера. После еще одного поиска на месте, конечно, ничего не нашел. Отписал снова оперу, он попросил предоставить видео как я ищу - я это предоставил. Опер пообещал дать ответ с решением, вот как 2,5 недели я его жду... P.S. Качество ешек хорошее, да и клады, за исключением описанного, были успешными (4/5).

Взял 3 хтс в этом шопе, к сожалению, не нашел желенного. Клад был в камне, место было выбрано, думаю, неподходящее. Там уже была куча камней и поиск еще одного - неблагодарное дело. Другая гипотеза - что сошкурили, место проходное, были следы того, что там искали. Я написал оперу, предоставлял дополнительные фото, он позже прислал уточнение со стрелкой на моих фото от курьера. После еще одного поиска на месте, конечно, ничего не нашел. Отписал снова оперу, он попросил предоставить видео как я ищу - я это предоставил. Опер пообещал дать ответ с решением, вот как 2,5 недели я его жду... P.S. Качество ешек хорошее, да и клады, за исключением описанного, были успешными (4/5).
Главный в отпуске, бро, насколько я знаю. Надеюсь все норм решится )

всім peace ✌🏻
це мій відгук про MDMA від 24kfc shop
купував через бота 0.25 mdma
оплатив - адресу отримав, на місці знайшов клад швидко, кура красава 👍🏻👍🏻👍🏻
по стаффу все вері гудд, пробував пити та нюхати, дія яскрава, ейфорія довбала весь тріпп 😻😻😻IMG_2831.jpeg
фото* частка яка залишилась
дякую за відповідальний підхід до праці ❤️

Останнє редагування:
Забрав тихенько, все акуратно, без лишнього. Приїхав додому, відкрив — і одразу усмішка на обличчі. Шишки як з картинки: щільні, обліплені кристалами, кольори просто бомба — зелений з фіолетовим, рижі пістили, прям арт. А запах... Братва, я не жартую — такий солодкий, фруктовий, трохи морозний, що аж слинки потекли.
Запалив увечері, ідеально. З перших тягу відчув якось м’яко, плавно, але відразу почало "накривати". Спокійно так, тіло розслабилось, думки ніби замовкли. Просто сидів і кайфував від моменту, без суєти, без напрягу.
Пізніше зробив ще пару затягів — і вирішив включити фільм. Сидів, дивився і ловив себе на думці, що давно так спокійно і затишно не було. Внутрішній баланс, ніяких тривог — тільки я, диван і кіно.
Окремо хочу сказати, що дуже приємно здивований появою у Вишгороді — тепер дійсно зручно та швидко можна отримати якісний продукт без зайвих поїздок.
Продукт 12/10

1754770259196.png

Назад
Зверху Знизу