Відгуки та Тріп-репорти

Беру тут регулярно, якість товару топ, шишки не просто хороші, а відмінні, що оправдовує їхню ціну + адекватна робота курьерів + відношення оператора і швидкість з якою він відповідає, це те, через що я обираю цей шоп і вважаю його одним з лідерів по сервісу.

Репорт на Лемон хейз

Взяв 5г амф важко знайти але все з цим продавцем вдаеться
Він найкращий і товар завжди на місці

Що хочу сказати.
Випадково познайомившись з цим магазом, на данний момент все супер.
5 кладів - 5 знахідок.
Якість супер, опер красава, кура поки що не підводив.
Брав на різних районах.
🤝🤝🤝

Отличный шоп, знакомый порекомендовал. Совершил несколько покупок и всегда оставался доволен. На днях возникли проблемы с поиском - оператор очень своевременно, а главное вежливо, пол вечера помогал мне искать. А когда найти все же не получилось, без вопросов и лишних проблем выдал пз в удобном для меня районе. Вдова как всегда пушка, хочу ещё Лемон Хейза взять на днях попробовать.
Короче, KFC - топ, очень рекомендую!)

брав кет, цього разу ніби розсипали на брудну підлогу і потім зібрали в пакет
Переглянути вкладення 96622
Якась дуже дивна насправді ситуація, кет в нас чистий, це ми перевірили, і на підлозі не фасують, під кожен продукт місце покривається новою плівкою. Але оператор звʼяжеться з вами найближчим часом.

p.s: тільки но попросив фото у складу на перевірку, кет наче чистий але будемо надалі слідкувати пильніше.

Вкладення

• IMG_3474.jpeg
    IMG_3474.jpeg
    167.3 КБ · Перегляди: 11
Останнє редагування:
Один из самых тупорылых магазинов в моей жизни
Отдал 90$ чтобы оператора послать, весь опыт покупки

Один из самых тупорылых магазинов в моей жизни
Отдал 90$ чтобы оператора послать, весь опыт покупки
Молодец, у тебя пост травматика теперь? Тебе в жалобе еще в феврале сказали что ты просто тупорылое быдло которое не умеет общаться с людьми. Посмотри список своих сообщений на этом форуме, это 95% хейта в каждый магаз. Я не понимаю как тебя еще нахуй не снесли отсюда, хотя даже если снесут ты как маленькая девочка будешь регать новые аккаунты и писать всем подряд хуйню.

Многие тут на лабе знают что я в завязке от фена, решил взять 0.25 кетамина у данного шопа, (раньше брал в 2023 году, было четко все) с первого раза не нашёл, пофоткал скинул оператоу, отойдя 300м от точки мне ответил оператор (быстро кстати) и дал пояснения, после чего через 5 мин клад был снят, настолько понравилось качество (ощущения как в сказке, изомер внатуре, не ветеринарка...) что через 2 часа взял ещё 0.5 кета, который снял В КАСАНИЕ, рекомендую данный шоп, они знают как нужно работать...От чистого сердца желаю шопу процветания!
IMG_20250517_095854_697.jpg

4 дні магазин розповідав що відправка протягом 3х днів, на пʼятий просто перестали відповідати, дуже дивно ні ттн ні інфо на сайті немає! Буду вдячний за вирішення данного питання!

4 дні магазин розповідав що відправка протягом 3х днів, на пʼятий просто перестали відповідати, дуже дивно ні ттн ні інфо на сайті немає! Буду вдячний за вирішення данного питання!
Відпишіть у особисті повідомлення ваш лінк в телеграмі, подивимось

Брав нещодавно кетамін, майже в дотик. Качество бомба!
:troll-(45):

Назад
Зверху Знизу