Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-550(LEATHER).ну і все впринципі
Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-500(LEATHER).ну і все впринципі
Були ще сітка jon smith. Типу ці зафорсені білі з зеленою поломкою та чорні для роботи на кухні сіточні щ гумовою підошвою платформа під кутом була тупо ЧІКС така бомба.yeezy 350 також були але не ці нові а стара v1 model
любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются