Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Блін, не позичаю взагалі гроші, зазвичай така підстава дика. Одного разу пацану скинув бабло на ломбард айфон, що він на передодні здав, короче пацан пропав а я без бабок залишився... Але він мені компенсував новими знайомствами тому ми в квитах
А ланос наш норм ходит только если с салона замазать все днище и распорки в нужных местах добавить, но в основном с салона уже гнилые - сам работал на УкрАвто предпродажки делал)
Вітаю! Ми у полку "ТІПТОП" знищили вже понад 100 клавіатур, 100 мишок та понад 2000 смартфонів. Разом з тобою зможемо ще більше. Долучайся до топки! Зміни хід подій! Командир полку Олексій Darkseid Мирошниченко.
Так, шкода мужика. Я буду чесний не розумів його пісень, взагалі не люблю коли викривлюють чи з акцентом співають, але гуглив він жеш не пропагандист а на своїй шкурі показував що стається з людиною коли вона залежна від хіімії. Напевно настав його час і Бог забрав його у вищий світ. Він жеш купу разів був на реб центрах. Має дитину, якщо не помиляюся, красиву жінку. Все на жінку записано. Короче останнє інтерв'ю був дуже втомлений видно шо пацан заєбався... Вопрос ребром