• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

А тут кто останется

Так, шкода мужика. Я буду чесний не розумів його пісень, взагалі не люблю коли викривлюють чи з акцентом співають, але гуглив він жеш не пропагандист а на своїй шкурі показував що стається з людиною коли вона залежна від хіімії. Напевно настав його час і Бог забрав його у вищий світ. Він жеш купу разів був на реб центрах. Має дитину, якщо не помиляюся, красиву жінку. Все на жінку записано. Короче останнє інтерв'ю був дуже втомлений видно шо пацан заєбався... Вопрос ребром
Ты это решил из чего??))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не все!!!!

Ты это решил из чего??))

Не все!!!!
Ну колись в мене мої браза активно його слухали, я теж кілька треків слухав "бой с тенью" та "бо нужен xanex" але мені не зайшло

Ну колись в мене мої браза активно його слухали, я теж кілька треків слухав "бой с тенью" та "бо нужен xanex" але мені не зайшло
Навіть їздили а Москву на концерти мені пропонували, але я утримався

🥴

Добиваем

хахаха

Та я до пол 7 топил, это бесполезно, они за 15$ ни спать ни жрать не будут
Пічалька, але ти гідно тримався💪

Тоже смешно в душе, только морда уставшая
Лимончик з цукром, або зелений чай з печенням

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу