В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются
Плоскостопія і все ок, це стереотип бро, в тебе плоска підошва тонка груба, це не skate board model які вічно рвуться на згині, але мають хороше щеплення. Це культура яка розповідає про історію кожного німецького міста унікальність та стиль Гамбург для роботяг газель для дівчат інші моделі теж мають свою приховану історію. А з freed perry це все справжній стиль кежуал моднік спорт і тупо труу

Тонка підошва використовувалася для баскетболу для кращої сцеплення та легкості, повір у кедах настільки класно ходити так легко приємно ну це словами не описати, як секс, але ще краще, бо легкість відчуваєш а не напрягаєшся. Короче без лишніх слів Треба спробувати!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Tiger перша модель японської фірми здається асікс, тупо огонь

Яку сам Джордан, якщо не помиляюся носив чи легко-атлети, поправте якщо помиляюся
Повідомлення об'єднано автоматично:

любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются
Так не спорю я й сам z часом перейшов на пуму classic та Нью беленс 574 чи рібок gl6000

Останнє редагування:
мда

Тонка підошва використовувалася для баскетболу для кращої сцеплення та легкості, повір у кедах настільки класно ходити так легко приємно ну це словами не описати, як секс, але ще краще, бо легкість відчуваєш а не напрягаєшся. Короче без лишніх слів Треба спробувати!!!
я з першого по останній клас ходив на фіскультуру у йобаних кедах гривень за 40, та шкодую, тому що коли я потім вдягнув кросівки за ті ж 40 гривень, то різниця була величезна)) і мені похую на те сцеплення, я не професійний спортсмен, мені хочеться щоб після 10-20 кілометрів в мене мінімально боліли ноги

Я в депере был...

я з першого по останній клас ходив на фіскультуру у йобаних кедах гривень за 40, та шкодую, тому що коли я потім вдягнув кросівки за ті ж 40 гривень, то різниця була величезна)) і мені похую на те сцеплення, я не професійний спортсмен, мені хочеться щоб після 10-20 кілометрів в мене мінімально боліли ноги
Кеди перший крок в плоскостопість

А сегодня решил, пропади оно все все пропадом...

Вьебал фрексолина...

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу