Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-550(LEATHER).ну і все впринципі
Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-500(LEATHER).ну і все впринципі
Були ще сітка jon smith. Типу ці зафорсені білі з зеленою поломкою та чорні для роботи на кухні сіточні щ гумовою підошвою платформа під кутом була тупо ЧІКС така бомба.yeezy 350 також були але не ці нові а стара v1 model
любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются
любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются
Плоскостопія і все ок, це стереотип бро, в тебе плоска підошва тонка груба, це не skate board model які вічно рвуться на згині, але мають хороше щеплення. Це культура яка розповідає про історію кожного німецького міста унікальність та стиль Гамбург для роботяг газель для дівчат інші моделі теж мають свою приховану історію. А з freed perry це все справжній стиль кежуал моднік спорт і тупо труу
Тонка підошва використовувалася для баскетболу для кращої сцеплення та легкості, повір у кедах настільки класно ходити так легко приємно ну це словами не описати, як секс, але ще краще, бо легкість відчуваєш а не напрягаєшся. Короче без лишніх слів Треба спробувати!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Tiger перша модель японської фірми здається асікс, тупо огонь