• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Гуртом Топим

Мчим

Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-550(LEATHER).ну і все впринципі

Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-500(LEATHER).ну і все впринципі
А 105 гр на посилку нема)
Повідомлення об'єднано автоматично:

раночку, ще потрохи прокидаюся хоча вже поїв)
Найс ранок опів на другу годину по обіді

• Wow
Реакції: Zeno
Були ще сітка jon smith. Типу ці зафорсені білі з зеленою поломкою та чорні для роботи на кухні сіточні щ гумовою підошвою платформа під кутом була тупо ЧІКС така бомба.yeezy 350 також були але не ці нові а стара v1 model

А 105 гр на посилку нема)

Найс ранок опів на другу годину по обіді
Ні оплатили, також дали бонус, якщо все добре буде, здивуємо вас

Дуже люблю фірму Адідас, проте важко знайти щось хороше щ одягу крім взуття вони більше перекваліфікували себе на взуття а одяг як з масмаркету

любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются

Шо по мембране

Також new balance 574, була ще колекційна модель new balence420 правда не оригінал

любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются
Плоскостопія і все ок, це стереотип бро, в тебе плоска підошва тонка груба, це не skate board model які вічно рвуться на згині, але мають хороше щеплення. Це культура яка розповідає про історію кожного німецького міста унікальність та стиль Гамбург для роботяг газель для дівчат інші моделі теж мають свою приховану історію. А з freed perry це все справжній стиль кежуал моднік спорт і тупо труу

Тонка підошва використовувалася для баскетболу для кращої сцеплення та легкості, повір у кедах настільки класно ходити так легко приємно ну це словами не описати, як секс, але ще краще, бо легкість відчуваєш а не напрягаєшся. Короче без лишніх слів Треба спробувати!!!

Tiger перша модель японської фірми здається асікс, тупо огонь

Яку сам Джордан, якщо не помиляюся носив чи легко-атлети, поправте якщо помиляюся

Так не спорю я й сам z часом перейшов на пуму classic та Нью беленс 574 чи рібок gl6000

Останнє редагування:

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу