В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Добиваем

хахаха

Та я до пол 7 топил, это бесполезно, они за 15$ ни спать ни жрать не будут
Пічалька, але ти гідно тримався💪
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тоже смешно в душе, только морда уставшая
Лимончик з цукром, або зелений чай з печенням

Мчим

Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-550(LEATHER).ну і все впринципі

Як вам кеди, чого мовичте, це унікальна модель я сам про них лиш ось ось дізнався. В мене в колекції BERMUDA/HAMBURG/GAZZEL/OUTDOOR/ZX-500(LEATHER).ну і все впринципі
А 105 гр на посилку нема)

раночку, ще потрохи прокидаюся хоча вже поїв)
Найс ранок опів на другу годину по обіді

• Wow
Реакції: Zeno
Були ще сітка jon smith. Типу ці зафорсені білі з зеленою поломкою та чорні для роботи на кухні сіточні щ гумовою підошвою платформа під кутом була тупо ЧІКС така бомба.yeezy 350 також були але не ці нові а стара v1 model

А 105 гр на посилку нема)

Найс ранок опів на другу годину по обіді
Ні оплатили, також дали бонус, якщо все добре буде, здивуємо вас

Дуже люблю фірму Адідас, проте важко знайти щось хороше щ одягу крім взуття вони більше перекваліфікували себе на взуття а одяг як з масмаркету

любые кеды это кал с минимальной амортизацией и поддержкой стопы, который в долгую прибавит тебе проблем со здоровьем, хз зачем такое носить, в бытность подростком мне нравилась эстетика там вансов и кноверов мейнстримных, но сейчас практически любые кроссы визуально приятнее воспринимаются

Шо по мембране

Також new balance 574, була ще колекційна модель new balence420 правда не оригінал

Назад
Зверху Знизу