andrik1488
Гуру
Уффф
Сегодня пачуха под литрушечку чая улетела
Уффф
Ля бапкис, как похорошела малышкаА мечтает о
![]()
"Це нормально? Це не нормально!"Кстати вот это ж не выдумка, это она мне реально отзыв на подгон отписала
Переглянути вкладення 84571
Существуют ж такие типы)"Це нормально? Це не нормально!"
![]()
И я там был )Unreal real
Я курив воднік з легендарного фонтану перед Оперним театром у Львові.доречі найцікавіше місце де я курив воднік то було під стеллою незалежності в Києві. Є в мене така ачівка. Але повторяяти не рекомендую. А ще я постійно виносив супермаркет велика кишеня на голосієві - любі продукти на вагу зважував по ціні моркви і йшов на касу самообслуговуваннято був 2019 зара таке не проканає точно. Весело було бути студєнтом
меня аж флэшбекнуло)Кстати вот это ж не выдумка, это она мне реально отзыв на подгон отписала
Переглянути вкладення 84571
Та косяки то понятно, хоть на хрещатике хоть в рестике куришь себе, а водный бы так…Я во время оккупации с кентами ходили по городу с дудкой и дули вообще где только можно, было абсолютно похуй. На районе и так все в курсе что я шишкоеб, я особо никогда не от кого не скрывал, а русня никак не реагировала, анархия чисто. Ну и легалайз... С какой стороны посмотреть
ШО КТО КОМУ ЗАБИЛ Я НЕ ПОЙМУСУКА ВАФЛЕДРОНЫ ЗАБИЛИ ...
лооолОтзыв в стиле RAK, но только у него написано со вкусом
Владос НереальноРеальныйИ я там был )
Как и турецкий барабанщик Абстул Хуембей
а де то було? В мене кент в Іванкові окупацію пережив. Каже їх не особо чіпали бо хотіли зробити штаб якийсь в Іванкові чи адміністрацію. Ну одили по хатах атовців шукали а мирняк майже не трогали. Інше діло Буча. Каже виносили фору там і склади з велосипедами така анархія була. Він налутав собі багато всяких ніштяков підарських тіпа спальніків аптечок біноклів. Їздив до нього минулого року а він до мене відразу після окупації в квітні 2022 накурював його норм тут потім ще не раз до мене залітавЯ во время оккупации с кентами ходили по городу с дудкой и дули вообще где только можно, было абсолютно похуй. На районе и так все в курсе что я шишкоеб, я особо никогда не от кого не скрывал, а русня никак не реагировала, анархия чисто. Ну и легалайз... С какой стороны посмотреть
Ничо щас отыграется наша ненька
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.