• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

А мечтает о
view
Ля бапкис, как похорошела малышка

Трип-репорт на то как посрать за гаражами, и носиться с гамном по району

доречі найцікавіше місце де я курив воднік то було під стеллою незалежності в Києві. Є в мене така ачівка. Але повторяяти не рекомендую. А ще я постійно виносив супермаркет велика кишеня на голосієві - любі продукти на вагу зважував по ціні моркви і йшов на касу самообслуговування :ROFLMAO: то був 2019 зара таке не проканає точно. Весело було бути студєнтом
Повідомлення об'єднано автоматично:

але близкість сесії досі в хуйових снах сниться

доречі найцікавіше місце де я курив воднік то було під стеллою незалежності в Києві. Є в мене така ачівка. Але повторяяти не рекомендую. А ще я постійно виносив супермаркет велика кишеня на голосієві - любі продукти на вагу зважував по ціні моркви і йшов на касу самообслуговування :ROFLMAO: то був 2019 зара таке не проканає точно. Весело було бути студєнтом
Я курив воднік з легендарного фонтану перед Оперним театром у Львові.
Його тепер немає. І хуй хто повторить таке)

Я во время оккупации с кентами ходили по городу с дудкой и дули вообще где только можно, было абсолютно похуй. На районе и так все в курсе что я шишкоеб, я особо никогда не от кого не скрывал, а русня никак не реагировала, анархия чисто. Ну и легалайз... С какой стороны посмотреть

Я во время оккупации с кентами ходили по городу с дудкой и дули вообще где только можно, было абсолютно похуй. На районе и так все в курсе что я шишкоеб, я особо никогда не от кого не скрывал, а русня никак не реагировала, анархия чисто. Ну и легалайз... С какой стороны посмотреть
Та косяки то понятно, хоть на хрещатике хоть в рестике куришь себе, а водный бы так…

СУКА ВАФЛЕДРОНЫ ЗАБИЛИ ...
ШО КТО КОМУ ЗАБИЛ Я НЕ ПОЙМУ

а де то було? В мене кент в Іванкові окупацію пережив. Каже їх не особо чіпали бо хотіли зробити штаб якийсь в Іванкові чи адміністрацію. Ну одили по хатах атовців шукали а мирняк майже не трогали. Інше діло Буча. Каже виносили фору там і склади з велосипедами така анархія була. Він налутав собі багато всяких ніштяков підарських тіпа спальніків аптечок біноклів. Їздив до нього минулого року а він до мене відразу після окупації в квітні 2022 накурював його норм тут потім ще не раз до мене залітав:sneaky:

футбол мде
треба виключати

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу