Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
проб нема кури соля
я когда апаю, вижу фотку с шишками от аполо, ну прям точь-в-точь как мне крайний раз еще почти полгода назад за флудилку приходило 5г
не знаю чего аполо закрылся, норм шоп был
Я не сильно вникаю в политику и может быть кого-то обижен но я их всех считаю клоунами. Каждый тянет на себя одеяло а пацаны умирают (
Куча всяких клоунов помидорами закидать закидать закидать
Гуркіт в Криму: під ударом ― ворожі системи ППО, морські судна та гелікоптер
Загарбники у тимчасово окупованому Криму упродовж кількох днів дрижали від небувалого гуркоту ― їхні дороговартісні системи протиповітряної оборони виявились безпорадними перед влучними ударами воїнів ГУР МО України.
На відео результати успішної демілітаризації півострова ― уражено цілу низку російських радіолокаційних станцій (РЛС):
Також під удар потрапили пускова установка С-300СВ, командні пункти РЛС “СТ-68” та РЛС 39Н6 “Каста 2Е2”, а ще ― три московитські зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцирь-С1”, транспортно-буксирне судно проєкту С4236, універсальний буксир “фьодор урюпін” та вертоліт Мі-8 російських окупантів.