Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
ахахах та да дядь точно , было там такое Притенций к милиции не имею - это когда еще милиция была.
я на отметку ходил или когда попадал по глупости , всегда такое писал , все болит а пишу шо не имею к ним нехуя, пидарасы!
ахахах та да дядь точно , было там такое Притенций к милиции не имею - это когда еще милиция была.
я на отметку ходил или когда попадал по глупости , всегда такое писал , все болит а пишу шо не имею к ним нехуя, пидарасы!
Меня раз принимали только с делами. Но следак оказался моим одноклассником, поэтому я легко отделался. А вот кенты получили и пиздюлей, и шокером пощекотали
Ти бачив вживу п'яних пробитих боксеров бро? Якщо ні то ти назнаєш, що таке начудити, коли три чоловіка по п'яні ложать все кафе, наряд поліції в їх ловлять дві групи колись були "Беркута " з автоматами додати мордою в пол, але ти нічого не пам'ятаєш .....оце начудить))) а дати комусь ляпаса аха ахха то це просто ...
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.