В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

ахахах та да дядь точно , было там такое Притенций к милиции не имею - это когда еще милиция была.
я на отметку ходил или когда попадал по глупости , всегда такое писал , все болит а пишу шо не имею к ним нехуя, пидарасы!
Меня раз принимали только с делами. Но следак оказался моим одноклассником, поэтому я легко отделался. А вот кенты получили и пиздюлей, и шокером пощекотали

Зараз там по-іншому чисто на українській мові. 😂
та понятно, выбебали их в жопу и перестрояли на клоунов, хотя они и были клоунами всегда , но щас они не те что были ППС и опера сучьи...

та пиздец) по сыньке можно начудить ну его нахуй)
Ти бачив вживу п'яних пробитих боксеров бро? Якщо ні то ти назнаєш, що таке начудити, коли три чоловіка по п'яні ложать все кафе, наряд поліції в їх ловлять дві групи колись були "Беркута " з автоматами додати мордою в пол, але ти нічого не пам'ятаєш .....оце начудить))) а дати комусь ляпаса аха ахха то це просто ...

В нас вірно по Української мові Березень (Март) Квітень ( апрель) Травень (май) судя по природі

Я знаю ще кажуть Когут.
Я не знала
Повідомлення об'єднано автоматично:

В нас вірно по Української мові Березень (Март) Квітень ( апрель) Травень (май) судя по природі
Так Как всё чётко как сходится

Я думаю да, давно там не був.
Знав раніше дуже добре власників.
Та я з власником ФітнесПорт Аміго і тих всіх кафешок по цей день вась вась....просто зараз я трошки далеко

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу