andrik1488
Гуру
Кто? Где?))) Из туалета завоняло? Так прикрыйте эту шарашкуСказали что ты работаешь курьером![]()
Кто? Где?))) Из туалета завоняло? Так прикрыйте эту шарашкуСказали что ты работаешь курьером![]()
А меня нет вообщеЧудак ти бачив нові закони про мобілізацію ти сиди і мовчи...Бо поки мені знайдуть роботу то ти вже можеш окопи рити ніколи не говори фігні..ю
Смотри же лучше своей желчью не захлебнисьЧого ти ...ти головне людей чипай і старайся підісратм.. в самої гемору по вуха і ще хоче когось зачепити то дед куклу вуду використовує порчу на тебе наводить
То купи собі ароматизатор в туалетКто? Где?))) Из туалета завоняло? Так прикрыйте эту шарашку
Це дуже добре))) Бо я нікому не бажаю попасти туда де смертьА меня нет вообще
Всем доброго утра
Та работаю, жалко что тот аккаунт забанили
Ты уже работаешь над своими ошибками?
Реально нуклеон, да?)Та работаю, жалко что тот аккаунт забанили
Там столько репутации было..
Я думаю из за жалобы а из за чего же ещеРеально нуклеон, да?)
Так в теме жалобы даже не написано нихуя, шо выдают бан.
Просто вьебал админ, и все?)
ПриветВсем доброго утра
Так ты на аккаунт зайти можеш?Я думаю из за жалобы а из за чего же еще
У меня нормальная почта была. Все равно забанили.Просто адмін попереджав у кого почта неправильна тому і забанять поки не відновить нову почту не зроблять
Могу, но писать сообщения не могуТак ты на аккаунт зайти можеш?
Ну бро тоді не знаю напиши адміну невже така проблема вияснити всеУ меня нормальная почта была. Все равно забанили.
Ну а уточнить никак?)Я думаю из за жалобы а из за чего же еще
Ну если тебе так нравится сосать Так ты сказал только что засоси конечно.То купи собі ароматизатор в туалет
А якщо не їсти м'ясо амїсти лише фрукти прикінь гамно невоняє а в тебе з твоїм харчуванням і наркотою ти сам вже воняєш...а я уявляю як в параші смердить...то попшикай і не буде воняти
Шо тобі розказувать тобі вже за сорок а ти як дитина нампальцах тобі пояснюй
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це дуже добре))) Бо я нікому не бажаю попасти туда де смерть
Я могу спросить у админаНу а уточнить никак?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.