Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Чого ти ...ти головне людей чипай і старайся підісратм.. в самої гемору по вуха і ще хоче когось зачепити то дед куклу вуду використовує порчу на тебе наводить
То купи собі ароматизатор в туалет
А якщо не їсти м'ясо амїсти лише фрукти прикінь гамно невоняє а в тебе з твоїм харчуванням і наркотою ти сам вже воняєш...а я уявляю як в параші смердить...то попшикай і не буде воняти
Шо тобі розказувать тобі вже за сорок а ти як дитина нампальцах тобі пояснюй
Вы прикиньте насколько оно тратит энергии своей будочной, я не вижу ни уведомлений, ни единого слова, ноль. Тупо нету персонажа здесь.
Распинается там что-то, думая что может что-то ответить, поки мы пьём запашну каву та кайфуємо свіжою гідрою.
А самое главное шо оно это читает, но ниииихуя сделать не может.
Пукнуть в воздух разве что ахахха
)))) масної кави і хорошого покуру))))
Ото радість аха кожен день на наркоті і цим хвалитися мммм
І знову за мефедрон писати Ахха
А на рахунок енергії то я навпаки заряджаюся від вас ахха
Ладно понавв мені ще за два банера треба смс доробити
То купи собі ароматизатор в туалет
А якщо не їсти м'ясо амїсти лише фрукти прикінь гамно невоняє а в тебе з твоїм харчуванням і наркотою ти сам вже воняєш...а я уявляю як в параші смердить...то попшикай і не буде воняти
Шо тобі розказувать тобі вже за сорок а ти як дитина нампальцах тобі пояснюй
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це дуже добре))) Бо я нікому не бажаю попасти туда де смерть
Ну если тебе так нравится сосать Так ты сказал только что засоси конечно.
А будешь дезинформировать всех Я говорю что у меня за 40 можно за слово прихватить. Придётся потом тебе перед админом отвечать за твои обзывание за ту грязь и говно которое ты льёшь на людей.
Одумайся пока не поздно чупакабра
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.